Karşıdan gelen otomobildeki bir kişiyle tartışan genç, tartıştığı kişi tarafından baldırından vuruldu!

Karşıdan gelen otomobildeki bir kişiyle tartışan genç, tartıştığı kişi tarafından baldırından vuruldu!
İstanbul'da silahlar konuşmaya devam ediyor. Kağıthane'de kendisine doğru gelen otomobildeki kişilerle tartışan genç, tartıştığı kişi tarafından baldırından vuruldu.

Kağıthane Merkez Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olay çevreyi sarstı ve polis ekipleri, şüpheli saldırganın peşine düştü. Geçen ay meydana gelen olayda İ.H.K. Genç sokakta beklemeye başladı. O sırada yanına bir araba yanaştı. Otomobilde bulunanlarla tartıştıktan sonra tansiyon yükseldi ve genç adam otomobili takip etmeye başladı. Ancak otobüsten inen kişi, genç İ.H.K. baldırına vurdu. Bu kişinin otomobilinin takibi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olaydan kısa süre sonra hastaneye kaldırılan yaralı kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

istanbul-teksas-gibi-yanina-yaklasan-bir-otomobilin-icindekiyle-tartisan-genc-tartistigi-sahis-tarafindan-baldirindan-vuruldu-8229-webp.webp

Yaklaşık bir saat sonra olaydan çıkan alevler geçmeden Nurtepe'de bir saldırı daha gerçekleşti. Aydın K. isimli vatandaş, sokakta yürürken bir koşucu tarafından kovalandı. Saldırgan, Aydın K.'ye arkadan yaklaşarak tabancayla bacağına ateş etti. Bu kişiye ani saldırı güvenlik kamerasına yansıdığında Aydın K. bir anda yere düştü ancak hızla ayağa kalktı. Saldırgan, hızla araca binerek kaçtı. Aydın K.'nin hayatını tehlikeye atmadığı biliniyor. Olayları soruşturan Kağıthane Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri, tanık ifadeleri ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlıyı teşhis etti. Araç, polisin müdahalesi sonrası sokakta durduruldu. Soruşturma sonucunda çok sayıda "tefecilik", "hırsızlık", "kasten yaralama" ve organize suçlardan yargılanan Ekrem U. tutuklandı. Ekrem U., olay sırasında aracı kendisinin kullandığını kabul ederek bulunduğu yerde polise teslim oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.