Son zamlarla ilgili sokak röportajında ​​konuşan mahalle sakinlerinden sert tepki!

Son zamlarla ilgili sokak röportajında ​​konuşan mahalle sakinlerinden sert tepki!
Ekonomi, sokak röportajının ana maddesi olmaya devam ediyor. Ekonomiyle ilgili öne çıkan bir yorum, Youtube kanalı Kanal Dünya'nın sokakta yaptığı röportajda konuşan bir mahalle sakininden geldi.

Gazeteci, akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlarla ilgili halka sorular sordu. Vatandaş, “Peki vatandaş ödüyor. Vatandaşın annesini ağlattılar. Tayyip seçildi, bu işlerle mi görevlendirildi? Zengini zengin eder, fakiri yok eder. Emekliye 7.5 lira ceza verdi. Vatandaşa hiç acımıyor, mültecilerin içini dolduruyor. Onlara baktı ve kendisine oy veren vatandaşlara döndü. Bakalım simit 10 lira. 100 lira 10 lira yerine geçiyor” dedi.

sokak-roportajinda-konusan-vatandastan-son-gelen-zamlara-iliskin-sert-tepki-6654-webp.webp

Kiraya atıfta bulunan bu sakin, “Diyelim ki ev sahibi kiracıyı vurdu. Diyelim ki emekliye 7.5 lira ceza verdi. Giderek daha da kötüye gidiyor, ne yazık ki. Türkiye'deki durumu ele alalım. Mültecilerin gönderildiği 10 kişi Esenyurt'ta bir binada yaşıyordu. Ne hale geldi bu ülkenin hali...” dedi.
Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığıyla ilgili mahalle sakinleri, “Bizi asgari ücrete mahkum etti. Bir kutu yağ 200 TL. Patates ve soğandan hiç bahsetmiyorum. İndirim olduğu için çarşıyı dolaştık. Kendi halkına iyi bak. Suriyelileri toplayıp göndersin.”

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.