Ön muhasebenin yanı sıra gençten temizlik yapması ve yemek yapması istendi!

Ön muhasebenin yanı sıra gençten temizlik yapması ve yemek yapması istendi!
Genç adam bir iş görüşmesine gitti, coşkuyla İstanbul'a davet edildi, muhasebeci olduğu kadar ev işi yapması ve yemek yapması istendi. Asgari ücret maaş olarak önerilmiştir.

Yüksek enflasyon ve zorlu yaşam koşullarıyla mücadele sürerken, gençlerin iş görüşmelerinde karşılaştıkları heyecan verici talepler de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

is-gorusmesinde-sasirtan-talepler-gencten-on-muhasebenin-yani-sira-temizlik-isleri-ve-yemek-yapmasi-da-istendi-7191-webp.webp

İş arayan genç, İstanbul'da büyük bir heyecanla katıldığı bir iş görüşmesinde beklenmedik taleplerle karşılaşır. Genç adaydan iş görüşmesine davet edildiği şirkette sadece muhasebe işleri değil, temizlik, aşçılık gibi işler de yapması istendi.
İş görüşmesine büyük umutlarla katılan genç aday, kendisine yönelik bu beklenmedik talepler karşısında şaşkına döndü. Muhasebenin yanı sıra temizlik ve yemek yapma gibi çeşitli alanlarda çalışması istenen genç, bu durumun oldukça normal olduğunu ve aynı zamanda sadece asgari ücret verildiğini belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.