Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül siyasete hazırlanıyor!

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül siyasete hazırlanıyor!
Mustafa Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül'ü siyasete atmaya hazırlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan ziyaretine katılan Emir Sarıgül, bu hareketleri otobüsten yaptı ve sosyal medyada paylaştı.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül siyasete hazırlanıyor. Emir Sarıgül, Erzincan ziyaretine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Otobüstekileri selamlayan Sarıgül, bu anları Ali Kınık'ın "Yalnız Değilsin" şarkısıyla paylaştı.

mustafa-sarigul-un-oglu-emir-sarigul-siyasete-hazirlaniyor-2709-webp.webp

EMİR KENDİ BAŞINA BİR ADAM

Mustafa Sarıgül, Oğlu Emir Sarıgül'ün Eyüpsultan adaylığı iddiaları hakkında konuştuğu zaman şunları söylemişti: "Emir kendi başına bir adam. Yıllardır siyasetin içinde. Evet istiyor. Kardeşleri de destekliyor. Eyüpsultan mı, başka yer mi bilmiyorum. Kendi bildiği iş, kendi siyasi çalışması. Benimle alakası yok."

İBB ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL

Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin devam etmesi gerektiğini her programda dile getiren Mustafa Sarıgül ile "değişim" çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel sert açıklamalarda bulundu. Kamuoyunda, Sarıgül’ün CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olabilmek için destek verdiği iddiaları gündeme gelsede Mustafa Sarıgül "Seni temin ediyorum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı falan olmayacağım. Söz konusu bile değil, lafı bile geçmedi. Geçmeyecek" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.