Nez Demir, iddialar sonrası Sezgin Polat'ın kavga görüntülerini paylaştı

Nez Demir, iddialar sonrası Sezgin Polat'ın kavga görüntülerini paylaştı
Dilan Polat ile birlikte ortak oldukları güzellik merkeziyle bilinen Nez Demir, eski eniştesinin ortaya attığı iddialar nedeniyle Engin Polat'ın babası Sezgin Polat'ın kavga görüntülerini paylaştı.

Haklarında kara para aklama suçundan şuan cezaevinde bulunan Dilan ve Engin Polat çifti ve birinci dereceden yakınlarının da aralarında olduğu 12 kişinin tutukluluk durumu devam ediyor. Polat çifti ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanırken şimdi de Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in eski eniştesi Ömer Turgut, katıldığı bir televizyon programında ortalığı karıştıracak yeni bir iddia ortaya atmıştı.

Dilan ve Nez'in kavgası sahte

Eski enişte Ömer Turgut, Nez Demir ve Dilan Polat'ın arasında yaşanan kavgaların tamamen gerçeği yansıtmadığını ve kurdukları şirketin usulsüzlük olduğunu programda ifade etmişti. Nez Demir'de bu iddialara cevap hakkı doğunca sosyal medya hesabı üzerinden eski eniştesinin Engin Polat'ın babası Sezgin Polat ile olan kavgasını paylaştı.

nezdemir.webp

Eski enişte "usulsüzlük yapıldı" dediği şirketi satın almak istemiş

Nez Demir'in paylaştığı görüntülerde Engin Polat'ın babası Sezgin Polat ile Nez Demir'in eski eniştesi Ömer Turgut arasındaki kavgayı paylaştı. Nez Demir sözlerine; "Eski enişte şimdilerde kanallarda. Zamanında usulsüzlük olduğunu söylediği Dionseps firmasını üstüne almak istedi. Enginle uğraşmak için. Noterde devir işlemleri gerçekleşti ama Dilanlar kabul etmediği için hisse devri yapılamadı, noter kararı geçersiz oldu. Şimdi sorarım size "şirkette usulsüzlük olsa üstüne alır mıydı?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.