Eda Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Eda Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Güzel oyuncu Eda Ece hamile olduğu haberlerinin duyulmasının ardından ortadan kaybolmuştu. Yeniden işe dönen ve saç rengini de değiştiren Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz haziran aynıdan dünya evine giren Eda Ece’den düğünden kısa bir süre sonra bebek haberi gelmişti.

Yaz sonu hamile olduğunu duyuran Eda Ece bir süre gözlerden uzak olmayı tercih etmişti. Tekrar setlere dönmeye hazırlanan Ece’nin bebeğinin cinsiyeti de merak konusu oluyordu.

İşte bebeğinin cinsiyeti!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Eda Ece kız bebek annesi olmaya hazırlanıyor. Henüz dört aylık hamile olan Eda Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli olurken güzel oyuncu bir reklam filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlandığını duyurdu.

eda-ece-1701347777-3247462987467249707-289561471.jpg

Eski saç rengine geri döndü!

Yeniden işe geri döndüğüne dair sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Eda Ece yeni saç rengini de takipçileriyle paylaştı.

Eski saç rengi olan sarıya geri dönen Ece, “3 ay kusup geri geldim. Saçım da geri işe döndü. Şimdi yapacak işler var. Neler yaptığımı sizlere anlatacağım. Stay tuned!” ifadeleri ile hayatına dair son gelişmeleri paylaştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.