Hayranlarını üzecek haber! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı

Hayranlarını üzecek haber! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı
Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'i Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti ayrıldı.

Cuma günlerinin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda oynayan başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in çok konuşulan ilişkileri bitti. Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu yaptığı açıklamayla ayrıldıklarını duyurdu.

afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir-in-el-ele-goruntuleri-ask-iddialarini-guclendirdi-7873.jpg

Yaz ayında çıktıkları tatilde dudak dudağa yakalanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, aylardır ilişkilerine dair açıklama yapmaktan kaçınmışlardı. Dizide partner olan Afra Saraçoğlu, dün akşam kutladığı doğum günü partisinde magazincilerin sorularını yanıtlayarak ilişkilerine dair ilk kez konuştu.

Sadece iş arkadaşıyız

Afra Saraçoğlu, muhabirleri kırmayarak yöneltilen soruları kısaca cevapladı. Saraçoğlu "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok." diyerek hayranlarını üzecek haberi verdi.

1915.jpg

Ayrılık sorularına yanıt vermek istemedi

Muhabirin daha sonra ayrılık sebebi nedir? sorusunu yanıtsız bırakmayı tercih eden Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" diyerek alandan uzaklaştı.

25. yaş gününü kutlayan Afra Saraçoğlu'nun doğum günü partisine Nurgül Yeşilçay başta olmak üzere birçok sanatçı arkadaşı da partiye eşlik etti. Afra Saraçoğlu uzun yıllar Mert Yazıcıoğlu ile birlikteydi. Hatta Mert Ramazan Demir ve Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaş olduğu bilinmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.