Hadise'den olay yaratacak itiraflar "Hadise'yi taşıyamıyorlar"

Hadise'den olay yaratacak itiraflar "Hadise'yi taşıyamıyorlar"
Şarkıları ve olay yaratan aşk hayatıyla adından söz ettiren Hadise, yıllar sonra bir programa röportaj verdi. Şarkıları ve olay yaratan aşk hayatıyla adından söz ettiren Hadise, yıllar sonra bir programa röportaj verdi.

Yıllar sonra ilk kez röportaj veren şarkıcı Hadise, bir Youtube kanalında merak edilenleri ve hiç bilinmeyen yönlerini anlattı. Hadise, aşk hayatından başlayıp yaşadığı iyi ve kötü birçok konuya değindi.

hadise-2.webp

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz yıl Mehmet Dinçerler ile evlenmiş ve bu evlilik kısa süre sonra boşanmaya gitmişti. Yapılan röportajda Hadise'nin ele aldığı birçok söz, eski eşe gönderme mi yapılıyor sorularının sorulmasına neden oldu.

hadise-1.webp

"Ben olsam Hadise'den ayrılmam"

Hadise, aşk hayatıyla ilgili sorulara tek tek yanıt verdi. Güzel şarkıcıya sorulan "Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Hadise; "Bir kere Hadise sadık bir kadındır. Beni oradan vuramazlar. İlişkilerimde hakikaten tüm ilgim o kişidedir. Ben olsam Hadise'den ayrılmam. İşim ve ilişkim arasında denge kuruyorum. O erkeği dünyadaki tek erkek gibi hissettiririm. Ama o da buna hazır olmalı. Hazır değilse ben bunu yapamam. Hazırsa dünyaları veririm" dedi.

hadise.webp

"Hadise'yi taşıyamıyorlar"

Hadise daha sonra sözlerine karşısındaki bir sürü erkeğin kendini hazır hissettiğini söyledikleri fakat Hadise'yi taşıyamadığını anlattı. "Hadise bir sürü insan hazır olduğunu düşünüyor fakat Hadise ismi o kişiye ağır geliyor. İsmiyle, şöhretiyle, yaşadığı hayatla.. Ve bunu açık açık söyleyemiyorlar. Burada da erkeğin gururu devreye giriyor." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.