İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ne, nerede çekildi?

İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ne, nerede çekildi?
24 Kasım'da Netflix'te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı filmi Serin ve Mehmet'in peşinde New York'a kadar uzanan bir aşk hikayesi.İşte İstanbul İçin Son Çağrı filmi hakkında merak edilenler...

Bihter Ziyagil ve Behlül Ziyagil'i canlandırdıkları rolleriyle akıllara kazınan ikili, bu kez Netflix platformu üzerinden yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle yeniden kavuştu.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra bir araya getiren romantik komedide; ikinci şans, kariyer ve çocuk, sağlıklı boşanma, aile ve beklentiler, sadakat gibi pek çok probleme cevaplar aranıyor.

Aşk-ı Memnu dizisinden 14 yıl sonra buluşarak nihayet hayranlarını sevindiren oyuncular, daha çekilmeden hakkında sayfalarca konuşulan filmle ilgili olumlu ve olumsuz pek çok yorum almaya devam ediyor. Siz filmi beğendiniz mi?

Başrol oyuncularının yanı sıra Senan Kara psikolog rolünü canlandırıyor ve yardımcı karakter olarak filmde bulunuyor.

'İstanbul İçin Son Çağrı' filminde olay sahneler

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI NEREDE ÇEKİLDİ?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi İstanbul ve New York'ta çekildi.

'İstanbul İçin Son Çağrı' filminde olay sahneler

İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimi, New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleşti. New York'ta yapılan özel gösterim için bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ayrıca eşi Başak Dizer'in tarzı çok beğenildi. Başrol oyuncularına yönetmen Gönenç Uyanık ve senarist Nuran Evren Şit de eşlik etti.

Netflix Türkiye, Benelüks ve CEE Bölgesi İçerik Başkan Yardımcısı Michael Azzolino konuyla ilgili şunları dile getirdi: "İstanbul İçin Son Çağrı gibi özgün ve güçlü hikayeler, sınırları aşarak dünya çapında büyük ilgi topluyor. Türkiye'deki ekibimiz, bugüne kadar farklı türlerde birçok başarılı yapımı hayata geçirdi ve bu yapımlar küresel düzeyde büyük beğeni kazandı. İstanbul İçin Son Çağrı'nın bu başarıları tekrarlamakla kalmayıp daha da ileri taşıyacağına inanıyorum. Türkiye'deki kreatif sektörün gücünü, 190 ülkede yaşayan farklı kültürlerden üyelerimizle bir araya getirme fırsatını yakalamaktan büyük bir gurur duyuyoruz."

Netflix Kamu Politikaları Başkan Yardımcısı Dean Garfield ise İstanbul İçin Son Çağrı'nın özel gösterimini New York’ta düzenlemekten büyük bir gurur duyduğunu söylerken sözlerine şöyle devam etti: “Bu etkinlik, Türkiye'nin hikayelerini dünya sahnesine taşıma heyecanımızın bir yansıması. Netflix’in Türkiye'nin dört bir yanında çektiği yapımlar, dünyada kültürel bağları güçlendiriyor ve güçlü bir etki yaratıyor. Son araştırmamız, dünya genelinde Türk yapımlarını izleyen üyelerimizin Türkiye'yi ziyaret etme isteğinin 2.6 kat, Türkçe öğrenme isteğinin ise 4.6 kat arttığını gösteriyor. Bu sonuçlar, Türkiye'den dünyaya sunduğumuz hikayelerin başarısının en açık kanıtı."

İstanbul'da gerçekleşen galaya ise sinema ve eğlence dünyasından aralarında Başak Dizer, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Kenan Doğulu ve Sedef Avcı’nın da yer aldığı pek çok isim katıldı.

Başak Dizer / Kenan Doğulu

Sedef Avcı / Hasan Can Kaya

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.