Oğuzhan Uğur'un babasıyla falcı macerası gündem oldu

Oğuzhan Uğur'un babasıyla falcı macerası gündem oldu
Oğuzhan Uğur, katıldığı bir programda babası Hasan Atilla Uğur ile birlikte kahve falı bakmak isteyen birinin söylediklerinin çıkmasını bu sözlerle anlattı.

Melis İşiten'in Youtube'da yayınladığı programa katılan Babala TV ve Gain'in yöneticisi Oğuzhan Uğur, babası ile yaşadığı kahve falı macerasını anlattığı anlar sosyal medyada gündeme oturdu.


Kahve falındakiler tek tek gerçek oldu

Oğuzhan Uğur, anne ve babasıyla beraber gittikleri bir ziyarette yakınları olan bir kadının babası Hasan Atilla Uğur'a kahve falı bakmak istemesini ve yaşanan o anları esprili bir dille anlattı.

Oğuzhan Uğur, babasının kahve falına bakan kadının 1 yıl içerisinde emekli olacağını ve kameralar önünde sorular sorulacağını söylemiş, ardından da bir uçakla yolculuk yapacağını anlatmış. Oğuzhan Uğur'un babası Hasan Atilla Uğur'da fal bakan kişinin sözlerine inanmadığı fakat tam da 1 yıl sonra falda çıkanların birebir yaşandığını ifade etti.

Falda çıkanlar Ergenekon'dan yargılandığı süreçmiş

Falın ardından geçen 1 yıllık süre zarfında Oğuzhan Uğur babasının emekli olduğunu ve Ergenekon sürecinde gazetecilerin mikrofon tutarak sorular sorduğunu söyledi. Uçak olayına da babasının resmi görevler olmadığı müddetçe kesinlikle uçağa binmediğini ve Ergenekon sürecinde Hasan Atilla Uğur'un helikopterle Vatan Emniyet'e götürüldüğü anlattı.

Oğuzhan Uğur konuşmasına babasının davada hakimin karşısında "Fala inanmayın, falsız da kalmayın" dediğini ifade etti. Hasan Atilla Uğur, Ergenekon davasında yargılanıp bir süre hapis cezası almıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.