XBOX Series S ve Series X kasa temizliği (makyaj) nasıl yapılır?

XBOX Series S ve Series X kasa temizliği (makyaj) nasıl yapılır?
Dünyanın en çok kullanılan konsolları arasında yer alan XBOX, Series S ve Series X cihazlarıyla milyonlara ulaştı. Kullanıcılar da uzun sürede tozlanan veya rengi değişen makinelerini temizlemek istiyor. XBOX kasa temizliği (makyaj) nasıl yapılır?

Çok sayıda oyun severin başına kilitlendiği ve saatlerce kalkmadığı XBOX, Series S ve Series X olmak üzere iki modelle ülkemizde satılıyor. İlk etapta bir sorun oluşturmuyor belki ancak uzun kullanımda zaman zaman tozlanmalar, sararmalar veya farklı nedenlerle lekelenmeler yaşanabiliyor. Bunları silebilmek ve temizleyebilmek ise oyunculara kalıyor. Bu noktada çok önemli bir formül size yardımcı olabilir. Hem de kısa sürede ve kesin çözümle. Peki, XBOX Series S ve Series X kasa temizliği (makyaj) nasıl yapılır? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

xbox-kirli.webp

xbox-kirli-son.webp

xbox-kirli-2.webp

xbox-kirli-3.webp

Elimize sararmış bir XBOX geldi. Kullanımı ise aynı odada sigara içilmesi ile açıklandı. Bu tür ve özellikle beyaz cihazlar uzun süre dumana maruz kaldığında sararabilir. Birçok şeyde bunu görebilirsiniz. XBOX Series S'i gördükten sonra işleme başladık.

XBOX temizlemek için gerekenlerin listesi

  • Fiber bez
  • Diş macunu
  • Mendil

XBOX nasıl temizlenir?

Eğer bir XBOX sahibiyseniz ve makinenizde renk değişimleri varsa ilk olarak bir fiber bez edinmelisiniz. Hafif nemli bir hale getirdikten sonra diş macunundan bir tutam sürün. Bez zemininde yaymanızla birlikte cihazı temizlemeye başlayabilirsiniz. Beyazlaşmalar fark edebileceğiniz seviyeye gelecektir. Biraz devam edip tamamlayın. Bunu tüm alanlara yapabilirsiniz. İşlemler bittikten sonra herhangi bir macun sızması vs. gibi şeyler için temiz bir mendille üzerinden geçin. Hepsi bu kadar. 3-6 ayda veya istediğiniz aralığında temizleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

xbox-temiz.webp

xbox-yeni-2.webp

xbox-yeni-3.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.