Beren Saat: İnsanlar acı çekerken kendi parlak hayatımı paylaşmaya utandım

Beren Saat: İnsanlar acı çekerken kendi parlak hayatımı paylaşmaya utandım
Başarılı oyuncu Beren Saat, katıldığı bir programda yaptığı konuşmasıyla adeta ders niteliğindeki sözleriyle damga vurdu.

İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrol oyuncusu Beren Saat, seyircisiyle buluşmasıyla birlikte katıldığı programlardaki sözleriyle sosyal medyada gündem konusu olmaya devam ediyor.

Gazeteci Mirgün Cabas'ın sunuculuğunu yaptığı programa katılan Beren Saat, eskisi gibi sosyal medyada aktif olmamasının sebebini açıkladı.

beren-saat-1.jpg

"İnsanlar acı çekerken kendi parlak hayatımı paylaşmaya utanıyorum"

Güzel oyuncu Beren Saat, Cabas'ın sorduğu soruları tek tek yanıtlarken sosyal medyadan neden uzak kaldığı sorulunca verdiği cevapla oldukça konuşuldu. Saat " Utanıyorum. O kadar insan acı çekiyor ve ben kendi hayatımı yaşarken, başka bir tarafta hayatın devam etmediği bir dünya var. Sosyal medyada eskisi gibi paylaşım yapmamamın sebebi de bu aslında. O kadar çok insanın hayatı dağıldı ki ben kendi parlak hayatımı paylaşmaktan utandım" diyerek duygularını anlattı.

beren-saat.webp

Beren Saat'in bu sözleri 6 Şubat'ta yaşanan ve asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş depremi ve son 1.5 ay önce başlayan Gazze'deki saldırılarda yaşanan durumdan bahsettiği belirtildi.

Saat'in yaptığı bu açıklamalar sosyal medyada oldukça desteklenirken, oyuncunun açıklamalarındaki duyarlı tavrı ise takdir topladı.


İşte Beren Saat'in yaptığı açıklamalardan bir kesit..

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.