Neslim Güngen'den mal varlığına el konulduktan sonra ilk açıklama "Sıkıntı yok"

Neslim Güngen'den mal varlığına el konulduktan sonra ilk açıklama "Sıkıntı yok"
Güzellik merkezi sahiplerinden biri olan Neslim Güngen, mal varlığına el konulduktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Güngen verdiği mesajda "Sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'ın eski yakın dostu Neslim Güngen başta olmak üzere 720 sosyal medya fenomeni hakkında inceleme başlamış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Bu fenomenler arasında yer alan Neslim Güngen sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine bir açıklama yapma gereği duydu.

fenomen-neslim-gungen-hakkinda-sorusturma-mal-varligina-tedbir-konuldu-7wfg.webp

Dilan Polat'ın güzellik merkezi açmasına vesile olduğunu söyleyen güzellik merkezi sahibesi Neslim Güngen, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından eşi İnanç Güngen ile birlikte tüm mal varlığına el konuşmuştu.

inanc-gungen-kimdir-neslim-gungen.webp

"Bunu zaten biliyorduk, sıkıntı yok"

Konuyla ilgili konuşan Neslim Güngen; "Bunu zaten biliyorduk, 720 tane fenomen listesinin içerisinde bizde vardık. Tedbir amaçlı el konulan bu mal varlığımıza herhangi bir suç teşkil etmiyor. Savcılar soruşturma aşamasına girdiğimiz için mal varlıklarımıza tedbir koyuyor. Biz kendimizi biliyoruz. Er ya da geç doğru ortaya çıktığında da sizlerle paylaşmış olacağız. Herhangi bir sıkıntı yok. Bunu zaten bekliyorduk. Bu demek değil ki sen suçlusun. Soruşturma bitten sonra hepsi açığa çıkıyor. Alnımız her zaman söylediğimiz gibi açık çok şükür'' ifadelerini kullandı.

Neslim Güngen'in Türkiye'nin pek çok şehrinde 120'ye yakın güzellik merkezi şubesi bulunuyor.

İşte Neslim Güngen'in soruşturmadan sonraki ilk açıklaması..

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.