Markette "tarih" tartışması! Burası Osmanlı toprakları diyen kadın ortalığı birbirine kattı

Markette "tarih" tartışması! Burası Osmanlı toprakları diyen kadın ortalığı birbirine kattı
Bir zincir markette en garip tartışma olarak kayıtlara geçecek olay yaşandı. "Burası Osmanlı toprakları" diyen kadına genç biri "Burası Türkiye toprakları" diye bağırınca ortalık karıştı.

Bir zincir markette tarih tartışması belki de türüne az rastlanır anlardan biri oldu. Henüz tartışma nedeni bilinmeyen olayda kadın ve genç bir erkeğin Osmanlı- Türkiye toprakları kavgası sosyal medyada gündem konusu olmayı başardı.

"Burası Osmanlı toprakları"

İstanbul'da bir kadın elindeki cep telefonuyla bir yakınına görüntülü konuşma yaparak, marketteki erkek müşteriyle kavga etti. Üstelik kavga ettiği anlarda telefonda konuştuğu kişiden destek almayı ihmal etmedi. Marketteki gençle kavganın nasıl başladığı bilinmese de, kadın bir anda "Burası Osmanlı toprakları" diyerek bağırdığı görülüyor.

"Benim ülkemi benden çalamazsın"

Kadının bağırmasıyla genç adam duruma sinirlenerek "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı değil" diyerek sert tepki gösterdi. Ardından "Benim ülkemi benden çalamazsın" diyen genç son sözünü söyledi. Duyduklarından sonra kadın "Ayy" diye çığlık attı ve markette alışverişine atışmalar sürerek devam etti.

Yaşanan o anlar bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte marketteki tarih tartışması..

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.