Şirketlerine kayyım atanan Eylül Öztürk gözyaşlarına hakim olamadı

Şirketlerine kayyım atanan Eylül Öztürk gözyaşlarına hakim olamadı
Sosyal medya fenomenleri hakkında başlatılan soruşturmada Eylül Öztürk'ün de araların bulunduğu pek çok güzellik merkezine kayyım atandı. Öztürk o anları gözyaşları içinde anlattı.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama suçlarıyla hapis cezası devam ederken gözler kısa sürede çok sayıda güzellik merkezi işleten fenomenlere çevrilmişti.

700'den fazla sosyal medya fenomeni hakkında başlatılan incelemeler sonucunda fenomenlerin mal varlığına el konulup, şirketlerine kayyım atandı.

Eylül Öztürk gözyaşlarına hakim olamadı

Güzellik merkezine kayyım atanan fenomenler arasında Eylül Öztürk'ün de güzellik merkezleri yer alıyor. ABD'de yaşayan Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözyaşlarına hakim olamayarak çalışanlarının işsiz kaldığını ve onları koruyamadığı için çok üzüldüğünü ifade etti.

"Davalar bittiğinde yaşadıklarımı belgesel yapacağım"

Eylül Öztürk son yaşanan güzellik merkezi soruşturmalarında yaşadığı sıkıntıları ve başına gelenleri çektiği videoları bir araya getirerek belgesel yapacağın açıkladı. Öztürk'ün ABD'de 20'ye yakın evi ve Türkiye'de çok sayıda güzellik merkezi bulunuyor.


İşte Eylül Öztürk'ün gözyaşları içerisinde açıklama yaptığı anlar..

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.