Karanlıkta okula giden çocuğun aldığı önlemler dikkat çekti

Karanlıkta okula giden çocuğun aldığı önlemler dikkat çekti
İşe ve okula giden birçok kişi karanlık saatte dışarı çıkmaktan oldukça şikayetçi.. Bir veli, karanlıkta okula giden çocuğu için aldığı güvenlik önlemleri sosyal medyada gündem oldu.

Yaz saatinin devam etmesi Türkiye'nin her noktasında büyük bir problem teşkil etmeye devam ediyor. Sabah işe ya da okula giden vatandaşların karanlıkta sokağa çıkması özellikle kadın ve çocukları tedirgin ediyor.

Geçtiğimiz gün okula çocuğunu bırakmak için sokağa çıkan bir anne, eğitim gören çocukların karanlıktan korktuğunu ve kış saatine geçilmesi için çektiği videoyla yetkilere seslenmişti.

Kış saati talepleri her geçen gün artarken şimdi de bir baba, kızını okula yollarken aldığı önlemleri abartılı bir dille anlatarak duruma tepkisini gösterdi.

"Okula mı özel harekata mı yolluyoruz belli değil"

Okula gitmek için yola çıkan bir öğrenci, babasının eline verdiği düdük, sopa, fener ve gözlük gibi birçok koruma amaçlı ekipmanı alarak okula yolladığı anlar sosyal medyada geniş yer buldu. Babanın çektiği videoda "Okula mı özel harekata mı yolluyoruz belli değil" notunu paylaşarak yayınlaması kısa sürede gündem konusu oldu.

Yaz saati uygulaması enerji tasarrufu elde etmek için planlanmış ve yürürlüğe geçmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.