Aleyna Tilki'nin sektör isyanı! "Ölmemi ve yok olmamı istiyorlar"

Aleyna Tilki'nin sektör isyanı! "Ölmemi ve yok olmamı istiyorlar"
Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından çektiği bir videoyla müzik sektörüne isyan etti. Tilki, sektörde "Sahneye çıkmam engelleniyor, ölmemi istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Her yaptığı olay olan başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez sosyal medya üzerinden müzik sektörünü ele alarak sitem etti. Aleyna Tilki, çektiği bir videoyla sektörde kendisine acımasızca davranıldığını ve sahneye çıkmak istemesine rağmen manipüle edildiğini dile getirdi.

aleyna-tilki-3vu2-cover-jpg.webp

"Taciz edildiğim sahnelere çıkarmak istiyorlar"

Aleyna Tilki sahneye çıkmak istemesine rağmen bazı mekanlarda tacize uğradığını ve o mekanlarda çalışmak istemediğini ifade ederek "İstediğim mekanlarda sahne almam engelleniyor. Varoluşumdan ve duruşumdan rahatsızlar. Ölmemi ve yok olmamı istiyorlar" dedi.

jpg-90-1280-720.jpeg

"Şarkı söylemeyi çok özledim, yılbaşında sahne almak istiyorum"

Aleyna Tilki yaptığı açıklamanın devamında sahneye çıkmayı ve şarkı söylemeyi çok özlediğini ifade ederek yılbaşında sevenleriyle buluşmak istediğini söyledi. Tilki" Benim hayatımdaki en büyük konfor sahneye çıktığım an ve şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi ok özledim ve yılbaşında seyircim sahne almamı istiyor. Bu olayı ancak beni seven ve dinlemek isteyenler çözebilir" diyerek sözlerine son verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.