Gökhan Zan'dan yıkım eleştirisi: 'Deprem korkusu yaşamış çocuklarımızı unutmuşlar fütursuzca'

Gökhan Zan'dan yıkım eleştirisi: 'Deprem korkusu yaşamış çocuklarımızı unutmuşlar fütursuzca'
Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, bugün Hatay'da ilkokulun yanında gerçekleşen yıkımda çocukların korkarak uzaklaşmasına ilişkin "Halihazırda deprem korkusu yaşamış çocuklarımızı unutmuşlar fütursuzca!" dedi.

Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen milli takımın eski futbolcusu Gökhan Zan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'dan paylaşımlar yapmış ve halkın yanında olmuştu. Gökhan Zan, bugün Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir ilkokulun yanında ağır hasarlı binanın kontrollü yıkımının öğrenciler teneffüs saatinde gerçekleşmesine tepki gösterdi.

Zan, binanın yıkımında oluşan toz bulutu ve etrafa saçılan parçaların bu sırada teneffüs saatinde bahçede olan çocukların koşarak uzaklaşmasına ve korku yaratmasına "Hatay’da yapılan bu yıkım sırasında, halihazırda deprem korkusu yaşamış çocuklarımızı unutmuşlar fütursuzca!" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zan, "Efendiler, bu ne işbilmezliktir. İskenderun’da bir okul yıkımı yapılıyor, Hatay’da yapılan bu yıkım sırasında, halihazırda deprem korkusu yaşamış çocuklarımızı unutmuşlar fütursuzca! Hatayım, çocukları da kendisi gibi mağrur, mağdur Hatayım." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.