Melike Şahin olaylı konser için "Hakkımda karalama kampanyası başlattılar" dedi

Melike Şahin olaylı konser için "Hakkımda karalama kampanyası başlattılar" dedi
İBB tarafından Öğretmenler Günü'nde sahne alması beklenen Melike Şahin'in kuvvetli rüzgar nedeniyle konseri iptal olmuştu. Şarkıcı konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Melike Şahin konserinin kuvvetli rüzgar sebebiyle iptal olması sosyal medyada şarkıcıya karalama kampanyası başlamasına neden olmuştu. İBB tarafından konserin Melike Şahin ve ekibinin iptal etmek istediğini iddia etmesi, Melike Şahin'in ise belediyenin bu kararı aldığını söylemesi ortalığı karıştırmıştı.

melike-sahin-aciklama.webp

Sosyal medyada kim doğru söylüyor sorusuna yanıt aranmış fakat herhangi bir neticeye ulaşılamamıştı. İptal edilen Öğretmenler Günü konseri için Melike Şahin'den özür dilerim açıklaması geldi.

Hakkımda karalama kampanyası başlatmalarına izin vermem

Melike Şahin sosyal medya hesabı üzerinden çektiği bir videoyla sevenlerine ve öğretmenlerden özür diledi. Şahin, konserin iptal edilme sebebini hayranlarına açıklarken "Hakkımda karalama kampanyası başlattılar, ben ilmek ilmek bu günleri işledim, kimsenin beni karalamasına müsaade etmem. Beni hedef tahtasına koymaya çalışıyorlar" sözleri dikkat çekti.


İşte Melike Şahin'den iptal olan konseri için yaptığı açıklaması...

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.