Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı! 5 ayda 22 kilo vermişti..

Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı! 5 ayda 22 kilo vermişti..
Ünlü komedyen Ata Demirer’in zayıflık sırrı ortaya çıktı. Fit görünümü ile kameralara yansıyan Demirer, kilo verme sürecini anlattı.

Sosyal medyaya son yansıyan görüntüleri ile oldukça zayıfladığı ortaya çıkan Ata Demirer sırrını açıkladı. 5 ayda 22 kilo veren Demirer kilo vermek için neler yaptığından bahsetti.

Ata Demirer, 5 ay gibi kısa bir sürede 22 kilo verirken günde 45 dakika yürüyüş yaptığını söyledi. Zayıflama sırlarını açıklamayı sürdüren Demirer gluteni kestiğini de belirtti.

Öğle ve akşam öğünlerinde ekmeği kestiğini açıklayan Ata Demirer, pilav ve makarnayı ise haftada bir kere tükettiğini dile getirdi. Tatlı gıdalar tüketmeyi tamamen kestiğini de sözlerine ekleyen Demirer, proteine ağırlık verdiğini ifade etti.

İşte Ata Demirer’in o açıklamalar: “Öğlen, akşam ekmek yemedim. Günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar… Bir de pilav ve makarnayı sadece haftada bir yedim. Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim. Et-balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğer glutenle ilgili sorunum varmış"

atad.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.