Süt banyosundan sonra şimdide fıstık yığınına giren kişi tepki çekti

Süt banyosundan sonra şimdide fıstık yığınına giren kişi tepki çekti
Sosyal medyada fenomen olabilmek için çekilen bir video tepkiye yol açtı. Antep fıstıklarıyla yığılı bir odada ağzına alıp etrafa tükürdüğü fıstıklarla video çekti. O video sosyal medyada hızla yayıldı.

Sosyal medyada fenomen olabilmek için çekilen videolar her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz aylarda süt tankına girip çektiği videoyla Türkiye'nin gündemine oturan şahısın görüntüsü haberimizde yer vermiştik. Şimdi de sırada farklı bir yerde yine benzer görüntüler geldi. Bir şahıs sırf sosyal medyada çok konuşulmak için antep fıstıklarıyla yığılı bir odanın içerisine girdi ve yaptıkları ise şoke etti.


Antep fıstıklarını ağzına alıp tükürdü

Antep fıstığının bacadan bir evin odasına doldurulan görüntülerde bir şahıs yığınla fıstığın içerisine girdi. Sonrasında sadece kafası görülen şahsın ağzına antep fıstıklarını alıp etrafa tükürdüğü anlar saniye saniye çektiği videoyla ortaya çıktı.


İzleyenler videoya tepki gösterdi

Sosyal medyada hızla yayılmaya başlayan görüntülerde izleyenler duruma tepki gösterirken "sağlığımızla oynanıyor" yorumları yapıldı. Olayın ardından videoda yer alan şahıs sosyal medya hesabını kapattı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.