Contemporary İstanbul'u su bastı: Sanat eserlerinde hasar oluştu

Contemporary İstanbul'u su bastı: Sanat eserlerinde hasar oluştu
69 sanat galerisinin katılımıyla gerçekleştirilen fuar alanında dün su baskını yaşandı. Çatıdan akan sular nedeniyle bazı sanat eserlerinde hasar oluştu.

Tersane İstanbul'da sanatseverlerle buluşan Contemporary İstanbul'un fuar alanında su baskını yaşandı. Çatıdan akan sular nedeniyle bazı sanat eserlerinde hasar meydana geldi. Sanatseverler o anları sosyal medyadan yayınladı.

Dünyanın dört bir yanından galeri, sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren Contemporary İstanbul'un 18. edisyonu, Tersane İstanbul'da sanatseverlerle buluştu. 69 sanat galerisinin katılımıyla gerçekleştirilen fuar alanında dün su baskını yaşandı. Çatıdan akan sular nedeniyle bazı sanat eserlerinde hasar oluştu. Yetkililerin hemen müdahalesi ile eserler su akan alandan kaldırıldı. Tabandaki su da çekildi. O anlara ait görüntüler sanatseverler tarafından sosyal medyaya paylaşıldı.

Contemporary İstanbul yetkilileri İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle çatıdan su aktığını ve bazı eserlere su geldiğini belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.