Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

14 Mart 2024 Perşembe Günlük Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı

Günlük burç yorumları 14 Mart 2024 Perşembe gününde de araştırılıyor. Binlerce kişi iş, aşk, kariyer ve sağlık falları ile neler yaşayabileceğine dair öngörülerde bulunmak istiyor. Diğer yandan tüm burçların günlük yorumları da yine haberimizde yer alıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu bugün sizlere neler söylüyor? Burçların özellikleri bugününüzü veya ilerleyen günlerinizi nasıl etkileyecek? Yeni günün başlamasıyla birlikte kısa kısa özetler halinde 14 Mart 2024 Perşembe iş, para, aşk, sağlık ve kariyer fallarını içeren Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burç yorumları bu sayfada yer alıyor.

Bugün doğanlara

İyi bir zihniniz var ve entelektüel olarak uyarılmayı seviyorsunuz. Siz duyarlı, şefkatli bir insansınız. Bu yıl başkalarına hizmet temanız, bu yüzden kendinize iyi bakmanız önemli. Derslere kaydolabilir veya kişisel bir makyaj yapmayı düşünebilirsiniz. Evinizi kişiselleştirin.

burc-yorumu-oku.jpg

14 Mart 2024 Perşembe KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Vay, Nellie! Bugün dünden bile daha zorlu. İnsanlar saldırgan olabilir ve bunu el altından yapabilirler. Ne yazık ki, bazı şeyleri göründüğü gibi kabul edemezsiniz. Aldatma ve kafa karışıklığı her yerdedir. Hatta cesaretinizin kırıldığını hissediyorsunuz. Ne zaman hiçbir şey yapmamanız gerektiğini bilmek önemlidir. Bu gece: Kavga etmeyin.

14 Mart 2024 Perşembe BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bir arkadaşınızı veya bir grup üyesini planlarınıza uymaya teşvik etmenin hiçbir anlamı yok, özellikle de mali durum, üçüncü taraf finansmanı veya başkalarından destek almayı içeriyorsa. Günümüzde insanlar gerçeklere, özellikle de paraya karşı hızlı ve gevşek davranıyorlar. Gözlerini açık tut. Bu gece: Kavgalardan kaçının.

14 Mart 2024 Perşembe İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün dikkatli adım atın. Emin bir zeminde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Eğer öyleyse, bu sahte bir güvendir. Bugün Mars sizin burcunuzda, haritanızın tepesindeki bulanık Neptün ile anlaşmazlık içinde ve Ay'a karşıt konumda. Bu ne anlama gelir? Korunmak için koş! Aslında yavaş yürüyün. Bu gece: Sabır.

14 Mart 2024 Perşembe YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün başkalarını bir şeye ikna etmeye çalışmayın, çünkü o işe yaramaz. Başlangıçta bundan kurtulabilirsiniz, ancak çok geçmeden işler dağılacak. Aynı şekilde, kimsenin sizi ikna etmesine veya herhangi bir konuda kandırmasına izin vermeyin. Dizginlerinizi çekin ve arka koltuğa oturun. Bu gece: Suyun üstüne bas.

14 Mart 2024 Perşembe Aslan BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★★

Bu, her türlü önemli mali kararları almak veya önemli herhangi bir konuda, özellikle de miraslar, yasal belgeler veya ortak mülkiyetle ilgili mali düzenlemeler üzerinde anlaşmaya varmak için korkunç bir gün. İnsanlar bugün gerçeklere karşı hızlı ve gevşek. Bu sadece onların bilgisizliği olabilir veya aldatma olabilir. Bu gece: Nazik ol.

14 Mart 2024 Perşembe BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

En yakınlarınızla iletişim kurmak için zor bir gün bu. Bunu önceden bilerek, dikkat çekmeyin. Bulaşmayın. Önerilerde bulunmayın. Ve hepsinden önemlisi, önemli hiçbir şeyi kabul etmeyin. Aile tartışmalarından kaçının. Hiçbir şeyi çözmeyecekler. Yürüyüşe çık. Bu gece: Söz annemde.

14 Mart 2024 Perşembe TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★★

Bugün siyasi veya dini tartışmalardan kaçının, özellikle de işinizle veya muhtemelen sağlığınızla ilgiliyseler. Bazı insanlar bugün kendi istediklerini yapmak veya sizin de onlarla aynı fikirde olmanızı sağlamak için her şeyi söyleyecektir. Kendinizi kaptırmayın. Aynı şekilde başkalarını da herhangi bir konuda ikna etmeye çalışmayın. Oturmak. Bu gece: Tartışmalardan kaçının.

14 Mart 2024 Perşembe AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bu, para veya aileye mali destek konularında tartışmalar veya spor etkinlikleri veya eğlenceli eğlenceler için riskli bir gün. Her şey karanlıktır ve yanlış anlaşılmalara ve yanlış yorumlara açıktır. İnsanlar iyi niyetli olabilir ya da olmayabilir. Bu gece: Yere yat.

14 Mart 2024 Perşembe YAY BURCU BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Bugün Ay'ın burcunuzda olması nedeniyle başkalarına, özellikle de aile üyelerine karşı tepkileriniz artabilir. Birisinin sadece tencereyi karıştırdığını veya sizi yoldan çıkardığını içgüdüsel olarak biliyor olabilirsiniz. Belki bu bir örtbastır. Ne olursa olsun duyduğunuz her şeye inanmayın. Bu gece: Yavaşça gidin.

14 Mart 2024 Perşembe OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Aynaya bir göz atmalı ve yaptığınız veya söylediğiniz şeyin, sizin olduğu kadar başkalarının da çıkarına olup olmadığını kendinize sormalısınız. Ne pahasına olursa olsun insanları sizinle aynı fikirde olmaya ikna etmeye mi çalışıyorsunuz? Bir şeyden şüphe duyuyorsanız, o sorgulayan sesi dinleyin. Bu gece: Dik durun.

14 Mart 2024 Perşembe KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Mali konularda kötü bir gün. İnsanlar birbirine karşı çıkıyor. Üstelik bazıları bir tartışmayı kazanmak için her şeyi yapmaya hazır. Şüpheli bir şeyler döndüğünü düşünüyorsanız, öyle! Bu gece: Açık olun.

14 Mart 2024 Perşembe BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Sezgiselsiniz. Ancak birçokları gibi siz de saf olabilirsiniz. Bunun nedeni güvenilir bir insan olmanızdır. Birisinin istediğini elde etmek için elinden geleni yaptığını düşündüğünüz konuşmalardan kaçının. Diğer yöne doğru koşun. Bu gece: Huzuru koruyun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi