19 Mayıs 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları - Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada

19 Mayıs 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları - Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 19 Mayıs 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

19 Mayıs 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

19 Mayıs 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

19 Mayıs 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

İletişim içinde olduğunuz kişilerle, çevresel uyum içinde olacaksınız. Onlarla birlikte gündemde olan konuların kritiğini yapacak ve gelecek için, yeni bir düzenleme içine gireceksiniz. Bugün, küçük harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Beklentilerinizin oluşmasına süre tanımalı ve hesaplarınızı doğru yapmalısınız.

19 Mayıs 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman, başarı şansınız artıyor. Bugün, çok alternatifli düşünce üreterek, karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmenize karşın, sizinde onlara sunacağınız bazı şartlarınız olacaktır. Karşılıklı görüşmelerin, arzu ettiğiniz gibi sonuçlanması, sizin olumlu çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

19 Mayıs 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Maddesel konularda istikrarlı olamadığınız için, karamsarlık yakanızı bırakmıyor. Bugün, düşüncelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamanıza rağmen ayrıntıcı ve duygusal yönlerinizin belirginleşmesi, işinizin seyrini yavaşlatabilir.. Olaylara daha pratik bakmanız gerektiğini unutmamalı ve hızlı sonuç almaya çalışmalısınız.

19 Mayıs 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Entelektüel çalışmalara özen gösteriyor ve beraber olduğunuz kişilerin size olumlu bir katkısı olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün, yakınlarınıza karşı derin bir duygusallık besliyorsunuz. Ayrıntıların konuşulduğu bir ortam paylaşacaksınız. Çevrenizin güçlü olması, enerjinizin yükselmesine neden olurken, ruhsal anlamda da rahatlıyorsunuz.

19 Mayıs 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Maddesel güvenliğinizi yoğunlaştırarak, gücünüzü çevrenizle birleştirme amacındasınız. Bugün, kendi doğrularınızla hareket ediyorsunuz. Organizasyon yeteneğinizi, kazançlarınızı desteklemek amacıyla kullanacaksınız. Bilinçaltınızda sakladığınız korkularınızı bir an önce yenmelisiniz. Gerilimlerinize dikkat edin.

19 Mayıs 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Partnerinizin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, işinizle ilgili önemli açılımların size sağlayacağı avantajları takip etmelisiniz. Yapacağınız kısa yollardan alacağınız olumlu haberler, moralinizin düzelmesine neden olurken, kafanızda yeni oluşumlara neden olacak. Sezgilerinizin gücünü rahat bir şekilde kullanmalısınız.

19 Mayıs 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, birlikte çalıştığınız kişilerle yaratıcılığınızı birleştirmelisiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlamasından hoşlandığınız için, işinize karışılmasından mutsuz oluyorsunuz. Bugün, küçük detaylar gözünüzden kaçmıyor ve sorun yaratmasından endişe duyduğunuz olaylar, aklınızı kurcalıyor.

19 Mayıs 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Duygusal enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Bugün, bulunduğunuz ortamda ilginç fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Hatta bazı olayların su üstüne çıkmasına yardımcı bile olabilirsiniz. Organizasyon çalışması gerektiren ortamlarda, tartışmalardan uzak kalmaya çalışın.

19 Mayıs 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı güven eksikliği duymanıza rağmen, duygularınızı gizlemeyi başarıyorsunuz. Bugün, atılım yapmak için, uygun bir gün. Fakat düşünceleriniz ifade ederken, doğru kelimeleri seçmeli, çevrenizi entelektüel bir şekilde etkilemelisiniz. İstediğiniz zaman başaramayacağınız iş yok. Boğaz ağrılarınız olabilir.

19 Mayıs 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde sıra dışı bir aktivite gizli. Planlarınızı gerçekleştirmek için, her türlü enerji potansiyeline sahipsiniz. Bugün, kısa yollara yüklediğiniz beklentilerinizden istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Detaycı yönlerinizin ağır bastığı bir gün. Planlarınızı istediğiniz gibi yaşama geçirebilirsiniz. Sonuçlarından büyük keyif alacaksınız.

19 Mayıs 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Bugün, çevrenizle iletişim kurarken, derin sezgi gücünüzü kullanabilirsiniz..Her şeyi kendi kurallarınıza göre sorguluyorsunuz. İletişim yönünüz, kişisel zenginliğinizle birleşiyor. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakmayı iyi biliyorsunuz.. Çevrenizde, Mantık mı? Duygu mu? karmaşası yaratacağınız özel günlerden biri.

19 Mayıs 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Kendinizden ve çekiciliğinizden emin bir yansıma içindesiniz. Duygularınızdaki derinliği, sevdiğiniz kişi ile aranızdaki iletişime yoğun bir şekilde aktarabilirsiniz. Karşı tarafın güven duygusuna ihtiyacınız var. Olumsuzluklardan kaçınmalı ve düzeninizi kişisel kaprislerinizle bozmamalısınız. Bugün, mantığınızı bir kenara atın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.