29 Ekim 2023 Pazar İstanbul-Ankara uçak bileti fiyatları

29 Ekim 2023 Pazar İstanbul-Ankara uçak bileti fiyatları
Cumhuriyetin ilan edilişinin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim 2023 Pazar gününü Ankara’da geçirmek isteyenler için İstanbul-Ankara uçak bilet fiyatlarını bir araya getirdik…

Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim’de coşkuyla kutlanacak. Başta başkent Ankara olmak üzere yurdun dört bir yanında törenler düzenlenecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’e gitmek isteyenler ise uçak bileti fiyatlarını araştırmaya başladı. Havayolu ile İstanbul’dan Ankara’ya ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar “En ucuz İstanbul-Ankara uçak bileti fiyatları”, “İstanbul - Ankara uçak biletleri ne kadar?” şeklinde aramalar yapıyor. Peki 29 Ekim 2023 günü İstanbul’dan Ankara’ya kalkan uçakların bilet fiyatları ne kadar? En ucuz İstanbul-Ankara uçak biletleri ne kadar? İşte yanıtı…

İstanbul-Ankara uçak bilet fiyatları 29 Ekim 2023 Pazar

İstanbul’da bulunan iki ayrı havalimanından kalkan uçaklarla Ankara Esenboğa Havalimanına ulaşmak isteyenler farklı bilet fiyatlarıyla karşılaşıyor.

İstanbul-Ankara ucuz uçak bileti 29 Ekim 2023

İstanbul’da Avrupa ve Anadolu yakalarında bulunan havalimanlarının bilet fiyatları farklılık taşırken, uçuş saatleri ve uçaktaki yolculuk sınıflandırmaları da ücretleri etkiliyor.

29 Ekim İstanbul-Ankara bilet ücretleri

Buna göre, 29 Ekim 2023 Pazar günü İstanbul’dan kalkan uçakların bilet fiyatları en düşük 779 TL olarak satışa sunuluyor. Ekonomi sınıfı İstanbul-Ankara uçak bileti fiyatları direkt uçuşlarda 29 Ekim günü 779 TL’den 1.699 TL’ye kadar değişkenlik gösteriyor.

29 Ekim 2023 İstanbul-Ankara uçak bilet fiyatları

29 Ekim Pazar günü İstanbul’dan Ankara’ya business class sınıfında uçarak yolculuk yapmak isteyenlerin ise 8 bin 881 TL’yi gözden çıkarmaları gerekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.