İstanbul-Ankara otobüs bilet fiyatları 29 Ekim 2023

İstanbul-Ankara otobüs bilet fiyatları 29 Ekim 2023
Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala 29 Ekim’i başkent Ankara’da geçirmek isteyenler İstanbul-Ankara otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor.

Cumhuriyet’in 100. yılı 29 Ekim 2023 Pazar günü tüm yurtta coşku ile kutlanacak. Bu özel günde Ankara’ya gidip Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mezarını ziyaret etmek isteyenler ise alternatif ulaşım yöntemlerini değerlendiriyor. En çok tercih edilen ulaşım yollarından biri olan şehirlerarası otobüslerin fiyatları 29 Ekim’de İstanbul’dan Ankara’ya gitmek isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 29 Ekim’de İstanbul - Ankara arasında sefer yapan otobüslerin bilet fiyatları ne kadar? İstanbul-Ankara en ucuz otobüs bileti kaç TL 29 Ekim 2023?

İstanbul’dan Ankara’ya 29 Ekim Pazar günü sefer yapan pek çok farklı otobüs firması bulunuyor. İstanbul-Ankara otobüs bileti fiyatları firmadan firmaya değişebildiği gibi yolculuk yapılacak bölgeye göre de farklılık gösteriyor.

Buna göre, İstanbul’dan Ankara’ya sefer düzenleyen otobüslerin biletleri en ucuz 240 lira, en pahalı ise 600 lira olarak fiyatlandırılıyor. İstanbul-Ankara 29 Ekim otobüs bilet fiyatları, seferlerin kalkış saatlerine göre de fark ediyor.

Öte yandan otobüslerin özellikleri ve koltuk nitelikleri de fiyat farkına etki eden unsurlar arasında yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.