İstanbul - Ankara tren, YHT bilet fiyatları 29 Ekim 2023

İstanbul - Ankara tren, YHT bilet fiyatları 29 Ekim 2023
İstanbul’dan Ankara’ya Cumhuriyet Bayramı’nın kutlamak için gitmek isteyenler 29 Ekim tarihli tren seferlerinin bilet fiyatlarını merak ediyor…

Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100. yılı 29 Ekim 2023 Pazar günü coşkuyla kutlanacak. Bu tarihte başkent Ankara’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etmek isteyenler ise çeşitli ulaşım yöntemlerini araştırıyor. İstanbul-Ankara arasında düzenlenen tren ve hızlı tren seferleri de en çok rağbet gören ulaşım araçları arasında yer alıyor. Peki 29 Ekim Pazar günü sefer düzenleyen trenlerin bilet fiyatları kaç TL? YHT İstanbul - Ankara bilet fiyatları ne kadar? 29 Ekim 2023 Pazar İstanbul - Ankara en ucuz tren bileti kaç para? İşte tüm yanıtlar…

29 Ekim 2023 İstanbul-Ankara tren, YTH bilet fiyatları

Cumhuriyet Bayramı bu sene 29 Ekim 2023 Pazar günü kutlanacak. Bu önemli günü Ankara’da geçirmek isteyenlerin İstanbul’dan ulaşım için tercih ettiği en önemli seçeneklerden olan trenler 29 Ekim günü düzenledikleri seferlerle yolcuları taşıyacak.

İstanbul-Ankara tren bilet fiyatları 29 Ekim

29 Ekim tarihli İstanbul-Ankara trenleri şehrin pek çok farklı noktasından kalkıyor. İlk durağı Halkalı Tren İstasyonu olan İstanbul - Ankara Anahat: Ankara Ekspresi’nin 29 Ekim tarihli seferinin bilet ücreti 390 TL.

İstanbul - Ankara hızlı tren fiyatları 29 Ekim 2023

Öte yandan İstanbul’dan Ankara’ya 29 Ekim’de Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri de düzenleniyor. Yine ilk durağı Halkalı olan YHT’lerin biletleri ise 475 TL olarak ücretlendiriliyor. Halkalı’dan kalkan YHT, Bakırköy, Söğütlüçeşme, Bostancı ve Pendik duraklarına uğradıktan sonra 5 saat 22 dakikalık bir yolculuğun ardından Ankara’ya varıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.