9 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | İş, Aşk, Para ve Sağlık Falınız Bu Sayfada

9 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | İş, Aşk, Para ve Sağlık Falınız Bu Sayfada
'Bugün burcum ne söylüyor' sorusundan yükselenini merak eden binlerce okuyucu her gün bilgisayar veya telefon başında hayatın kendisine neler getirebileceğini okumak istiyor. İnternetten derlenen bilgilerle karşınıza çıktığımız 9 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları haberimizde.

9 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

9 Mayıs 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı aşan harcamalarınız yüzünden, bütçenizin ayrıntıları gündeme gelecek. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız. Size sunulan teklifler her zaman karşınıza çıkmayabilir. Ailenizin sizden ilgi bekledikleri bir gün.

günlük burç yorumları oku

9 Mayıs 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz. Kendi doğrularına inandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

9 Mayıs 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizi iş başarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

9 Mayıs 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

9 Mayıs 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay tepe evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa'da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

9 Mayıs 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi artırmak için girişimci ruhunuz kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

9 Mayıs 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

9 Mayıs 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Partnerinizle aranızda duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Aile bağlarınızı güçlendirme adına başlatacağınız olumlu çabalarınız, mutlu olayları da beraberinde getirecek. İş ortaklarınızla yeni projeler üretecek ve işinizin yaratıcılık yönünü daha da geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça seviliyorsunuz.

9 Mayıs 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteminizden kaynaklanıyor. Bugün duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

9 Mayıs 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Tarzınızdan taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor. Bugün katılacağınız toplantılarda sabit ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Bu sizi daha da çekici yapıyor.

9 Mayıs 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz.

9 Mayıs 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Çekiciliğinizin kullanmak için daha ne bekliyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

8 Mayıs 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumlarıkarşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.