Sevişmeye kısacık bir mola!

Ünlü kaçamak sitesi Gleeden'in özel hayata dair yaptığı bir araştırmadan çok konuşulacak sonuçlar çıktı. Kadınlar tarafından kurulan site, Türkiye’deki kayıtlı üyelerinden 2 bin 714 kadınla yaptığı ankette, cinsel hayat ve su ilişkisinmi gözler önüne serdi. Ankette, “Sevişme esnasında su içer misiniz?” sorusuna katılımcıların yüzde 85’i evet cevabı verdi. “Su içmek için sevişmeye ara verir misiniz?” sorusuna verilen cevapta çok dikkatimi çekti. Kadınların yüzde 79’u “Sevişmeyi sürdürürken su içerim” derken yüzde 21’inin “Sevişmeye kısacık bir mola veririm, su içerim” dediği öne sürüldü.

Bu ilginç ankette, katılımcılara “Sevişmeden önce yanınıza su alır mısınız?” sorusu da soruldu. Bu soruya katılımcıların yüzde 72’si “evet” cevabını verirken, yüzde 28’i bu hazırlığı yapmadığını açıkladı.

Bu anketi ilk okuduğumda cevaplar bana gerçekçi gelmedi. Özellikle sorulan sorulara bakıldığında evet cevabının çok yüksek çıkması dikkatimi çekti. Özellikle bu konuda uzmanların araştırmalarını araştırdım. Her ne kadar ankette, “İdeal hidrasyon seviyesine ulaşmak ve suyun her hücrenize ulaşabilmesi için sevişmeye başlamadan 12 ila 24 saat önce düzenli su tüketimine başlamalısınız. İdrar rengini takip ederek yeterince su alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz. Koyu renkli ise daha fazla su içmelisiniz” ifadeleri kullanılsa da daha önce bu konuda yapılmış bir açıklamaya denk gelmedim.

Gleeden, sevişirken neden su içmeye ihtiyaç olduğunu da “Erojen bölgenizde kuruluktan mı şikayetçisiniz? Belki de yeterince su tüketmediğiniz için oluyordur. Zira dehidrasyon kadınlarda kuruluğa neden olabilir, bu da birleşme esnasında canınızın yanmasına, keyif alamamanıza, istediğiniz gibi hareketler yapamamanıza neden olabilir. Hidratlı olduğunuzda, sadece daha iyi kayganlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kan akışını da hızlandırarak, daha kolay, daha uzun süreli ve daha tatmin edici orgazmlar yaşamanıza olanak sağlar. Bugünlerde seks yapmak için kendinizi çok mu yorgun hissediyorsunuz? O halde cinsel enerjinizi geri kazanmak için su içmeniz gerekiyor. Yeterince su içmediyseniz, dokularınızdaki hidrasyon yetersizliği vücuttaki enerji üretme süreçlerini etkileyerek sizi seks için daha az dayanıklı ve cansız bırakır. Su vücudunuzu kir ve toksinlerden arındırır. Yeterince su içmediğinizde, bunların tümü dokularda birikebilir ve vücudunuzun biyokimyasal dengesini bozabilir. Bu daha sonra seks hormonlarınızı ve libidonuzu etkileyerek sizi seks için daha az istekli hale getirir” şeklinde açıklamış.

Her haliyle ilginç bir anket...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Barış Önal Arşivi