Venüs Retrosu Ağustos Ayı Bu Burçları Çok Zorlayacak

Venüs Retrosu Ağustos Ayı Bu Burçları Çok Zorlayacak
Venüs Retrosu'nun başlamasıyla birçok burç özellikle Ağustos ayında oldukça etkilenecek. Peki ilişkilerde ne gibi konulara dikkat etmek gerekiyor? Bu ay en çok hangi burçları zorlayacak?

Venüs Retro'sunun başlamasıyla birlikte aslında birçok burcu bu gerileme etkilemiş durumda. Özellikle bazı burçları Ağustos ayı epey zorlayacak. Astrologların tavsiyelerine göre nelere dikkat etmek gerekiyor? Venüs Retrosu ne zaman bitecek? İşte Venüs Retrosu ve etkileri haberimizde...

Venüs Retrosu Ağustos Ayı Bu Burçları Çok Zorlayacak

Venüs Retrosu'nun etkileri devam ederken bazı astrologlar tarafından Ağustos ayı o burçları oldukça zorlayacak. Özellikle o burçlar bu uyarılara oldukça dikkat etmelerinde fayda var. İşte o burçlar ve dikkat etmeleri gerekenler..

Boğa Burcu

Venüs Retrosu'ndaki bu gerileme aşk hayatı ve bazı çözüme uğramamış konular noktasında Boğa burçlarını epey zorlayacak. Bu retro aşk hayatlarında bir takım tartışmalara ve kavgalara neden olabilir. İlişkinizde soğuk rüzgarlar esebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz durumlardan ve tartışmalardan uzak durmalı ve durumları büyütmemek sizin faydanıza olacaktır. Bu dönemin olumlu yanlarından biri de farkına varma ve iyileşme süreci olacaktır. Hayatlarında kötü olanın farkına varacak ve çıkaracaklar.

Aslan Burcu
Venüs Retrosundaki gerileme Aslan burcu bireylerinde özgüven sorununa yol açabilir. Aslında aslan burcu denince kendine güvenen özgüvenli insanlar akla gelir fakat bu gerileme geçici süreli özgüven problemlerine yol açacak. Astrologların Aslan burçlarına önerisi özellikle bazı durumlarında tartışma veya fikirlerinde diretmemeleri oluyor.

indir-1.jpg

Akrep Burcu
Venüs Retrosunda Akrep burçları kariyer hayatları ve aşk ilişkilerinde oldukça etkilenecek. Kişisel bir öz değerlendirme yapacak olan Akrepler özellikle düşünceleri ve idealleri konusunda oldukça dikkatli olmalarında fayda var. Arzu denince ilk akla gelen burç olan Akrepler gerileme döneminde eşleri ya da sevgilileriyle bir takım zıt fikirler ve çatışmalar yaşayabilecek.

Kova Burcu

Kova burçları bu gerileme sürecinde olumsuz ve huzursuz ruh haline bürünebilirler. İlişkilerinde bir takım sorunlar baş gösterebilir. Özellikle arkadaş ya da eşleri ile tartışmalar gün yüzüne çıkabilir. Bu durumda olumlu ve çözüm odaklı olmaya dikkat etmeli ve anlayışlı olmalarında yarar var.

Venüs Retrosu nasıl etkiler?

İlişkiler açısından Venüs Retrosu dönemlerinde yarıda kalmış eski aşklar, aşk ile ilgili konular gündeme gelir ve evlenme, boşanma gibi ciddi kararları bu dönemde almak için pek sağlıklı bir süreç değildir.

Venüs Retrosu ne zaman başlar ve biter?

Venüs Retrosu 22 Temmuz 2023'de başladı ve 04 Eylül 2023 tarihinde son bulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.