Yazın İçinizi Serinletecek Tatlı Mı Arıyorsunuz? Bu Tarif Hem Çok Pratik Ve Sadece 1 Ürünle Yapılıyor..

Yazın İçinizi Serinletecek Tatlı Mı Arıyorsunuz? Bu Tarif Hem Çok Pratik Ve Sadece 1 Ürünle Yapılıyor..
Bugünkü yemek tarifimizde yazın gelmesiyle hem çok pratik hem de sadece 1 ürün kullanarak içinizi serinletecek ve tatlı krizinizi alacak tatlı tarifi ile geldik. Bu tarifin müptelası olacaksınız..

Necdet Oktay Apaydın- Yaz aylarının gelmesiyle birçok kişi hem çok pratik hemde az malzeme ile tatlı krizini ya da ani gelen misafire anında sunabileceği çeşitleri oldukça merak ediyor. Hem farklı bir tarif olsun hemde yaparken çok uğraştırıcı olmasın diyorsanız doğru yerdesiniz. İşte size tam kıvamında anında yapılıp tüketilen sadece 1 ürünle yapacağınız Çikolatalı Mus tarifimizle geldik. Ayrıntılar için haberimizi okumaya devam edin..

1 Malzeme ile yapılan Çikolatalı Mus için;

  • • 150 gram bitter çikolata
  • • 150 ml sıcak su

1 Malzeme ile Yapılan Çikolatalı Mus Hazırlanışı

  1. İlk olarak 150 gr bitter kalıp çikolatayı bıçak ile ufalayarak parçalayın.
  2. Sonrasında parçaladığınız çikolataları bir derin kaseye alın ve üzerine 150 ml sıcak suyu ekleyin ve bir çırpma teli ile bir güzel karıştırın.
  3. Ayrı bir derin boş kase alın ve buzdolabınızdaki buz kalıplarını kasenin içerisine dökün. Bu esnada benmari usulü yapacaksınız.
  4. Buz dolu olan kasenin üzerine çikolatalı kaseyi getirin ve çikolatalı harcı karıştırmaya ve katılaşana kadar çırpma işlemini sürdürün.
  5. Benmari usulu yapacağınız bu pratik Çikolatalı Mus katılaştığında porsiyonlayabilirsiniz. Bu tarif 2 kişiliktir. Dilerseniz oranları artırabilirsiniz.
  6. Sonrasında buzdolabına tatlınızı atarak dinlendirebilirsiniz.
  7. Şimdiden afiyet olsun..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.