Define arayan Enes Uçkan ve Cemal Gülgör öldü mü yaşıyor mu

Define arayan Enes Uçkan ve Cemal Gülgör öldü mü yaşıyor mu
Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi define arayan Enes Uçkan ve Cemal Gülgör'e ne oldu sorusunu yanıtını aramaya başladı. Silivri'deki olayla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Silivri Gümüşyaka'da define aramak için ev tutan iki kişiden ikisi yapılan çalışmalara rağmen bulunamamıştı. Aileler biten araştırmalara isyan edip çocuklarını almak istediklerini ve almadan da gitmeyeceklerini belirtip tepki gösermişti. Yıllığı 7 bin 200 liradan kiralanan evden başlayan çalışmalar 3 yıl sürdü ve büyük bir alanda gerçekleşti. Bölgede bulunan Rum mezarlığında define olduğu söylentileri sonrasında kazılar yapıldı.

Enes Uçkan'ın teyzesi ve Cemal Gülgör'ün annesi ile kardeşi yayında Müge Anlı'dan yardım istedi. Hafriyat kamyonunun da dikkat çektiği bölgede halk çamurlu suyun da aktığını söylemesi, patlamaların yaşandığının anlatılması sonrasında vatandaşların ucuz kurtulduğu anlamı taşıyor. Enes Uçkan'ın telefon sinyalinin de yakın bir yerde tespit edilmesiyle nerede oldukları araştırılıyor. Diğer üç kişi ise gözaltında. Cemal Gülgör ve Enes Uçkan öldü mü öldürüldü mü yoksa yaşıyor mu? sorusunun yanıtı için Anlı ve ekibi tüm gücüyle çalışıyor.

Olayın geçmişi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.