21 Ocak yeni ay mesajı: Değişim ve dönüşümle gelen güç

Plüton etkili tutulma bize zorlu değişim ve dönüşümle gelecek olan gücü gösteriyor.

Bu dönem yeni ev veya taşınmaz almak isteyebilirsiniz veya var olanı satmak isteyebilirsiniz kova burcunda gerçekleşecek tutulmanın etkisiyle eskiyi bırakıp yeniyi almak isteyebilirsiniz.

Özellikle ilişkilerinde sorun yaşayanlar bu tutulmanın gündemi sizsiniz. Aile de sizden büyük bireyler özellikle baba ve baba soyundan olan kişiler ailenizdeki konulara müdahale edebilir.

İlişkilerinizde ciddi konuşmalar, yeni kararlar , yarım bırakılan konular tamamlanıyor , ilişkinize düzen , kural geliyor. ‘ Herkes görevini bilecek ‘ diyebilirsiniz.. bu zamana kadar herkesin sorumluluğunu alanlar artık yeter diyip üstlendiğiniz tüm konuları sahiplerine bırakabilirsiniz.

6 ay öncesinde yaşadığınız sorunlar tekrar tetiklenebilir. O zamanlar gündeminizde her ne varsa aynı konular tekrar gündeme gelebilir. Bu zaman da sabreden kazanacak ..

Gelelim bekarlara sizlere evlilik sinyalleri veriyor yeniay .. Yeni başlangıçlar ilişkinizi evliliğe götürecek adımlar atabilirsiniz.

Tabi bu dönem babanın sağlığı da önemli konulardan olabilir.

Maddi konular da beklenmedik yüklü para çıkışları olabilir..

Eğitim sisteminde geçici süre uzaktan eğitim olabilir..

Gelelim burç yorumlarına;

Koç ve yükselen koç burcu; 11. Evinizde gerçekleşen yeni ay arkadaş çevrenizden gelecek yenilikleri gösteriyor. Yapmak istedikleriniz varsa hayallerinizin oluşmasında arkadaş çevrenizden veya varsa abinizden güzel destekler göreceksiniz. Ani yükseliş, beklediğiniz haberler bu yeniayın etkisiyle gelecektir.

Boğa ve yükselen boğa burcu; 10. Evinizde gerçekleşen yeniay kariyeriniz, patronlarınız, statünüz, işinizle ilgili konular da gündemler oluştuyor olabilir.

Kariyerinizde yükseliş, terfi gibi konular varsa güzel haberler alabilirsiniz.

Yurtdışı kaynaklı yeni bir iş girişim de bulunabilirsiniz. Yeni iş teklifkeri bu dönem de yelebilir.

Bu dönem radikal bir kararla statünüzü değiştirmek isteyebilir diğer yandan da evliliğe yeşil ışık yakabilirsiniz.

İkizler ve yükselen ikizer burcu; 9. Evinizde gerçekleşecek bu yeniay size yurtdışı hayalleri olanlar yavaş yavaş adım atmaya başlayabilirsiniz. Akademik kariyer yapmak isteyenler sizlere de güzel haberler geliyor. Uzak yolculuklar olabilir.

Bu ev 2. evlilik evini de gösterdiği için evli olanlar ilişkilerinizde sorunlar düzeliyor 3. çocuk gündemleri olabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu; Yeniay sizin 8. Evinizde gerçekleşiyor. Hayatınızda yaşadığınız psikolojik zorluklar olabilir. İş yerinde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Bu dönem borçlanma kredi, miras, nafaka gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde değişim olabilir. aile büyüklerinden destek alıp belki kredi de kullanarak yeni mülk alımına gidebilirsiniz. Taşınma mülk alım satımları kısaca elden çıkan paralar bu dönem beklentinizden fazla olabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu; Bu yeniay sizin 7. Evinizde gerçekleşiyor. İlişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde yenilikler sizi bekliyor. Yapacağınız bir ortaklık size güzel getiriler sağlayacak. Evliliğinizde yenilik ciddiyet sorumluluklar artabilir. Evlililer 2. Çocuk haberi alabilirsiniz.

Bekar aslanlar sizleri evlilik ve sorumluluk bekliyor.

Başak ve yükselen başak burcu; Sizin 6. Evinizde gerçekleşen yeniay iş konularında güzel gelişmeleri gösteriyor. yeni girişimler de bulunabilirsiniz yapacağınız yeni anlaşma ile güzel haberler size gelecek. Ortaklık sonucu veya nafaka miras gibi konulardan elinize para geçebilir.

Sağlık konularında sorun yaşayanlar yeni tedavi yöntemlerine gidebilirsiniz.

Bu dönem mahkemeler çocuk gündemleri sizi bekliyor olabilir. sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

Terazi ve yükselen terazi burcu; Sizin 5. Evinizde gerçekleşen yeniay çocuklar ve aşk hayatızı gösteriyor. Çocuk sahibi olmak isteyenler güzel haberler alabilirsiniz. Çocuk sorumluluklarınız artabilir. Evliliğinizde sevgi dolu bereketli döneme giriyorsunuz. Yaşadığınız tüm zorlukları , sıkıntılı günleri atlatıyorsunuz. Partnerinizin atacağı güzel adımlar sabrınızın mükafatı olacak.

Aşk hayatınız canlanıyor. sıkıntılı ilişkiler güzelleşiyor.

Yalnız olanlar hayatınıza uzun süreli aşk geliyor.

Akrep ve yükselen akrep burcu; Sizin 4. Evinizde gerçekleşen yeniay; ev, yuva, gayrimenkul konularında gündemler yaratıyor. Varsa arsanız veya gayrimenkulleriniz gündeme gelecek. Yeni ev alabilirsiniz yapacağınız ani atak ile alımı güçlenme olabilir. Baba veya baba soyunuzun gayrimenkulleriyle ilgili konular gündeminizde olabilir. babanın sağlığı ile ilgilenebilirsiniz.

Yay ve yükselen yay burcu; Sizin 3. Evinizde gerçekleşecek yeniay, kardeşleriniz veya yakın çevrenizle ilgili gündemleri verebilir. kardeşlerinizin evliliği veya ortaklığı olabilir. yakın mesafeli seyahatler , yakın çevrenizin desteğiyle ortak işlere girişim de bulunabilirsiniz. Burda çocuklar evlilik ve yuva konularında ani haberler alabilirsiniz. Hamilelik haberi alabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen oğlak burçları; Sevgili oğlaklar sabrınızın inancınızın ödülü yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. Kendi öz değerinizin farkına vardığınız döneme girdiniz. Maddi konular da güçlenebilir mülk yatırımı yapabilirsiniz. Bu dönemde mülk satışı da yapabilirsiniz. Aileden destek göreceğiniz ailenizi maddi manevi büyüteceğiniz zaman dilimi.

Kova ve yükselen kova burcu; Artık kendime yatırım yaparım kendimin gücünü değişimini izlerim dediğiniz döneme girmiş olabilirsiniz. Uzun zamandır saturn sizin burcunuzda seyrine devam ediyor. Hayatınızdan çok kişi çıkmış olabilir, zorlu sınavlardan geçmiş olabilirsiniz . yenilikler yeni girişimler ve başlangıçlar sizi bekliyor. ödüllerinizi yavaş yavaş toplama zamanı...

Balık ve yükselen balık burcu; Hastalıklar sizi yormuş olabilir. Bu dönem kaygılarınız korkularınız artmış olabilir. Gizli saklı olaylara dikkat etmekte fayda var. Arkanızdan dönen olaylar aldatıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evliler eşinizin sağlığı veya eşin ailesinden büyüklerin sağlığı gündeme gelebilir. Aile içerisinde hareket telaşlı durumlar olabilir. Varsa taşınma düşünceniz bu dönem size fırsat sunabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Çilem Beyaz Arşivi