Nisan ayı burç yourmları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU;  
6 Nisan'da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 7. Evinizde meydana gelecek. Bu dolunay ile aldığınız yaralar sonrasında içe kapanık enerjinizi dışa vurmaya başlayabilirsiniz. Büyük farkındalıklar acılar sonrasında gelen dönüm noktaları olabilir sizler için. Kendinizi yaraladığınız alanlarda farkındalıkla benliğinizi güçlendirebilirsiniz ve yine bu dönemler de evlilik, ortaklık, ikili ilişkilerde değişim sonlanma olabilir. Bekarlar ise evlilik yolunda adımlar atabilir.
Maddi konularda şanslı döneme giriyorsunuz. Ertelemeler gecikmeli paralar gelebilir. Yeni anlaşmalar, başlangıçlar yapabilirsiniz. Kıymetiniz anlaşılıyor. Nisan ayı sizin şanslı ayınız olacaktır.  
20 Nisan tutulmasının size etkileri; değişim ve sonlanma, hayatınızda yapmak istediğiniz bitiremediğiniz ya da kafanıza atılan uzun süredir tamamlayamadığınız konuların tamamlanma zamanı geldi. Kimileri ev değişimi yaparken, kimileri de evlenip yuva sahibi olabilirler.
Aile, ev, yuva konularında hareketli dönem başlıyor. Yeni eve taşınabilir, ev içerisinde tadilat yaptırabilir, arsa gayrimenkul konularında gündemler yaşayabilirsiniz. Ekim 2021 yılında yaşadığınız olayların benzerlerini yaşayabilirsiniz. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU:  
6 Nisan da 16 decere terazi burcunda dolunay gerçekleşecek .  iş hayatınızı, iş yükünüzü ve günlük rutinlerinizi değiştirebilirsiniz. Yeni döneme girebilirsiniz. İş ve hastalık konularında netleşme yaşayacaksınız.  Tabi bu dönem arkanızdan dönen oyunları da duyabilirsiniz . iş , aile  arasında kalmış hissedebilirsiniz . yakın çevreden gelecek destekle yeni başlangıçlar , yeni imzalar atabilirsiniz . araç almak isteyenler sizler için kısmetli dönem. 
20 Nisan da gerçekleşecek tutulma sizin için kaygılarınızı ortaya çıkarabilir. Ruhsal değişim yaşayabilirsiniz. Arka planda kalan olayların sonucuna varabilirsiniz. Kaygılarınızın ve  hukuksal süreçlenirinizin sonuçlanması olabilir. aile bireylerinden birinin sağlık sorunları sonuca varabilir. 
Maddi konularda aile büyükleri veya sizden büyük kişilerle yeni işlere başlayabilirsiniz . çevrenizden gelecek güçlü bir destekle yeni fikirler , yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: 
 6 nisan da 16 derece terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin aşk , çocuklar ve hobilerinizle ilgili konularda farkındalık kazanmanızı sağlayacak. Aşk hayatınızda yaşanan sorunlar , arka planda sürekli düşünmenizi sağlayan belirsizlikler sonuçlanıyor.  Çocuklarınızla ilgili varsa yaşadığınız sorunlar artık sonlanıyor. Tabi bu dönem hamilelik haberi de alabilirsiniz. 
20 nisan da gerçekleşecek tutulma sizin 11. Evinizde gerçekleşecek. Kalabalıklar, gruplar, düğünler hayatınızda gündem olacak. kendinizi çok çok daha sosyal, hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. 
Nisan ayınında bedenizde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Belki spora başlayabilir veya estetik operasyonları yaptırabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirleri eyleme geçirmek yerine geri planda kalmayı tercih ediyor olabilirdiniz. Nisan ayının sonları mayıs ayının başında artık harekete geçeceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizle güzel yeniliklere adım atacaksınız. Hem maddi hem manevi değişim sizleri bekliyor. 
Nisan ayında yurtdışı seyahetleri, gizli projelerin veya olayların ortaya çıkması olabilir. İş hayatınızda güçlenme kendi işinizi kurabilir veya istediğiniz iş yerinde  çalışmaya başlayabilirsiniz. Ekim 2021 yılında yaşadığınız olaylara benzer olaylar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU; 
6 nisan da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin kariyer hayatınızda varsa sorunlar mahkemeler alanında gelişmeleri gösteriyor. İşinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Bol kazançlı ve şanslı döneme giriyorsunuz. Tabi bu dönem anne veya eşinizin sağlık sorunları ya da eş ile olan sorunlar şifalanabilir. 
Bekar olan yengeç burçları sizin statünüzde değişim olabilir evlilik veya yeni bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. Miladi dolmuş ilişkiler sizler için yol ayrımı olabilir.
Medikal olarak mide göğüs bölgenizden tedavi olabilirsiniz. Marsında 1. Evinizde hareketi hızlı aceleci ve gereğinden fazla sinirli olmanıza sebep olabilir. sakarlıklar ve kazalara açık dönemdesiniz dikkatli olmanızda fayda var. Ekim 2021 yılında yaşadığınız olaylar sizin de tekrar gündeminize gelebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; 
6 nisan da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin kardeşler ve yakın çevrenizde gerçeklecek olayları gösteriyor. Kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin belirsiz durumları sonuçlanacak. Yapacağınız işler veya onların mahkeme sorunları netleşiyor. 
Maddi konular da arkadaşlarınızla veya çevrenizden gelecek destekle arka plana attığınız işleri gündeme getirebilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni eğitimler uzak yerlere seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim programlarına katılabilir uzak seyahatlere katılabilirsiniz. Ruhsal olarak güzel şifalanmalar yaşayabilirsiniz. Medikal olarak  yoğun baş ağrılarınız olabilir. kronik hastalıklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Özellikle kalp ve göğüs bölgelerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ve yine bu dönem eşin veya aile bireylerinin ameliyat tedavi gibi sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU; 
6 Nisan'da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin maddi konular ve maddi kaynaklarınızla ilgili gündemleri gösterebilir. Maddi konular kredi, nafaka, miras gibi konularınız gündeme gelebilir. Normalden daha fazla harcama yapabilirsiniz.
Spritüel konulara ilginiz artabilir. Yeni şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Bu dönem yoğun duygular yaşayabilir ilişkilerinizde ki dengesizlik psikolojinizi bozabilir. 
20 Nisan tutulmasında özellikle aile ve yuva konularında maddi manevi  sonlanma yaşanabilir. Uzun süredir kafanıza takılan varsa ortak gelirleriniz paylaşıma gidebilirsiniz. Hayatınızda bırakmak istediğiniz her ne varsa bırakıp sıfırdan başlayabilirsiniz. Arkadaş, aile, eş konularında son noktaya geldiğiniz konular masaya yatırılabilir. 
Medikal olarak ufak tedaviler, cerrahi operasyonlar olabilirsiniz. Yine bu dönem eşinizin gelirleriyle ilgili gündemler meydana gelebilir. 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: 
6 Nisan'da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecek. Odağınız kendiniz olacaksınız. Dış görünüşünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz, estetik, bakım gibi konuların olabilir. Biz demek yerine bu aralar ben diyebilirsiniz. Kendiniz için yeni iş girişiminde bulunabilirsiniz. Ortaklık konularınız olabilir. Jüpiterin etkili olduğu dolunayda ilişkiler de konular büyüyebilir. 
20 Nisan tutulmasında özellikle evlilik, ortaklık alanlarınızda gündem gösteriyor. Bekarların evleneceği, evli olanların tamam mı devam mı diyeceği dönem olacak. Çözülemeyen büyütülen konular sonuca ulaşacak. Abartıdan uzak durmak her iki taraf için de iyi olacaktır. Nisan ayı sizin özellikle kariyer ve evlilik alanlarında şanslı olduğunuzu gösteriyor. İş için yeni adımlar atabilirsiniz. Eşinizden destek görebilirsiniz ve bu dönemde eşiniz de yeni iş girişimlerinde bulunabilir.
Medikal olarak boyun ve boyun boğaz bölgesinde sorunlar yaşayabilirsiniz. 


AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU; 
6 Nisan'da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecek. Kaygılarınızın arttığı, duygusal olarak kendinizi kapattığınız bir dönem olabilir. Günlük hayatın koşturması sizi yormuş olabilir. Bu ara yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Düzenlenmesi gereken konuları günlük işlerinizi düzene koymak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları yapabilirsiniz.
20 Nisan tutulmasında özellikle iş ve sağlık alanlarında gündemler verebilir.  İş hayatınızda değişim olabilir. Günlük rutinlerinizi değiştirip yeni beslenme programına geçebilirsiniz. 
Yeni bir iş teklifi gelebilir. Eşinizin veya partnerinizin hayatında yeni ortaklık ani yükseliş olabilir. Özellikle ortaklı işler yapanlar ortak gelirleriniz artıyor. Medikal olarak düzenli sağlık kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Büyüyen uzayan sağlık sorunları canınızı sıkabilir ihmal etmemek gerekiyor. Baş ağrıları yaşayabilirsiniz. 

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU; 
6 nisan da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 11. Evinizde gerçekleşiyor . arkadaşlıklar, kalabalıklar, yeni sosyal gruplar içine girebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar dostluklar kurabilirsiniz. 
Aşk hayatınızda şanslı dönemdeniz. Yeni ilişkilere başlayabilir var olan ilişkinizde güzellikler yaşayabilirsiniz. Evlilik teklifi alabilirsiniz. 
20 Nisan tutulmasında özellikle aşk ve çocuklar konularında gündemi gösteriyor.  İlişkinizde abartıdan uzak durmanızda fayda var olayları büyütmek yara verebilir. son derece de olan tutulma krizlere sebep olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler bebek haberi alabilirsiniz. Çocuğu olanlar gündeminizde çocuklarla ilgili konu varsa kafanızı kurcalayan çözüm aradığınız konu hakkında sonuca varacaksınız. 
Yatırımlarınızı şansa bırakmayın beklenmedik para çıkışları yaşayabilirsiniz. 
Medikal olarak yoğun baş ve eklem ağrıları yaşayabilir, yeni bir tedaviye başlayabilirsiniz eşinizin sağlık sorunları da olabilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU; 
6 Nisan'da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 10. Evinizde gerçekleşecek . kariyer evinizde gerçekleşecek  dolunayda şanslı döneme gireceksiniz. Yeni iş alanları açılabilir, terfi alabilirsiniz. 
Yeni girişimler de bulunabilirsiniz. Bu dönem annenizin sağlığı da gündeme gelebilir. 
20 nisan tutulmasında özellikle ev yuva aile konularında gündem olabilir. Yeni ev, taşınma, tadilat işleriniz olabilir. yeni ortaklara giriş yapabilirsiniz. Düzen değişimi evlilik adına adımlar atabilirsiniz. 
Sosyal medya, yabancı sermayeli yatırımlar yapabilirsiniz.  


KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU; 
6 nisan da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 9. Evinizde meydana gelecek. 
Yurtdışı seyahatleri yapabilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Akademik yükseliş başarılar elde edebilirsiniz. Partnerinizin ailesinde kardeşler arasında sorunlar gündeme gelebilir. 
Bulunduğunuz yerden farklı bir yere yerleşebilir veya iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yabancı sermayeli şirketlerle çalışmaya başlayabilirsiniz. 
20 nisan tutulmasında özellikle iletişim, yeni anlaşmalar ve kardeşlerinizle ilgili yeni gündemler oluşabilir. Sonuca varması gereken olaylar sonuca varabilir ufak sağlık sorunları yaşayabilirler. Yeni araç alım satımı yapabilirsiniz. Genel olarak bu dönemi yeni projeler geliştirmekle geçirebilirsiniz. Fakat sağlığınızı ihmal etmemelisiniz aile içerisinde sağlık problemleri olabilir. 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU; 
6 nisan da terazi burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 2. Evinizde gerçekleşecek, maddi konular gündeme gelebilir. Ortak girişimler ortak gelirler, nafaka, tazminat, krediler, geçmiş dönem ödemeleri gündeme gelebilir. Yeni iş girişimlerinde bulunabilirsiniz .bu dönem fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız. 20 Nisan tutulmasında özellikle maddi konuları gündeme getirebilir. Sonlanması gereken konular sonuca varabilir. Beklediğiniz para gelebilir yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 
Aşk hayatınızda ufak tartışmaları büyütebileceğiniz dönem olacak, geçmiş konuları ile yüzleşmek zor olabilir. olayları büyütmemek daha faydalı olacaktır.
Çocuklarınız veya çocuklarınızın sağlık sorunları olabilir. Çocuklarınız için yeni eğitim veya aktivite için araştırmalara girebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Çilem Beyaz Arşivi