27 Mart - 2 Nisan haftalık burç yorumları

Koç ve yükselen Koç burcu; Haftaya yoğun görüşmelerle başlıyor olacaksınız. Ticari yeni girişimler ve iş görüşmeleri, eğitim, yakın çevre ve aile konularında yoğun iletişim ve koşturma halinde  olabilirsiniz. Bu hafta ev almak, taşınmak gibi konularınız gündeme gelebilir yeni yerler araştırmaya girebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa burcu: Maddi konular gündeminizde olacak. Sizin veya partnerinizin sürpriz bir ortaklık ve ani gelişen projeleri olabilir. Bu hafta estetik ve güzellik konularında kendinize daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.  Geçmiş konularını fazla düşünmek sizi yoruyor zihniniz arka planda fazla çalıyor yoğun baş ağrıları yaşabilirsiniz.

İkizler ve yükselen ikizler:  Haftaya ay sizin burcunuzda başlıyor, yoğun iletişim halinde olmakla beraber artık ne isteyip ne istemediğine karar vereceksin. Fevri karar vermen gerekiyor. İçsel olarak bir süredir hak ettiğin değeri göremediğini düşünebilirsin az sabır bitiyor. Arka da dönen olaylar bu hafta ortaya çıkabilir.  İlişkiniz de sürpriz gelişmeler olabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç: Haftaya gergin başlarken hafta ortalarına doğru aile büyükleri veya sizden büyük kişilerin desteğiyle yavaş yavaş hayallerine adım atıyorsun. Sakarlıklara ve sakatlıklara bu hafta dikkat edersen şanlı ve güzel fırsatlar, ani sürpriz gelişmeler seni bekliyor. Beklediğiniz maddi paralar gelebilir. Sağlık olarak mide problemleri yaşayabilirsiniz.

Aslan ve yükselen aslan: Bu hafta sosyal çevre ve arkadaşlarınla yoğun iletişim halinde olacaksın. Arsa, emlak konularında şanslısınız eğer bir davalık durumunuz da varsa sizin için olumlu gelişmeler olabilir. Yeni eğitimler uzak yerlere seyahat veya taşınma konuşmaları yapabilirsiniz. Kariyer alanında sürpriz bir teklif  yükseliş olabilir.  

Başak ve yükselen basak burcu; Haftaya iş ve aile arasında kalabilirsiniz. Annenizin sağlık sorunları olabilir. bu hafta psikolojik olarak kafa karışıklığı olabilir.  Ortak gelirleriniz, miras gibi konularınız da farklı yatırımlar yeni kaynaklar arayışına girebilirsiniz. Uzak yerlere seyahat, medya, yurtdışı yatırımlar ve yurtdışı kaynaklı yatırımcılarla sürpriz iş kapıları açılabilir. 

Terazi ve yükselen terazi: Bu hafta mahkemeler, ortaklıklar veya ortak gelirlerin mirasların gündemde olacağı bir hafta. Kariyer konularında sorunlar yaşayabilirsiniz fikir anlaşmazlığı olabilir, yanlış anlaşılmalar yaşabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla yapacağınız görüşmeler de sert konuşmalar yaşayabilirsiniz. 

Akrep ve yükselen akrep burcu: Sevgili akrepler bu hafta sağlık sorunlarınızı çözümlemek için yeni tedavi yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Geçmiş konular, aile bireylerinden duyacağınız haberler sizi üzebilir. İş hayatınızda değişimler yaşayabilirsiniz yeni iş teklikleri gelebilir. Sürpriz evlilik teklifleri, evliler 2. çocuk müjdesi alabilirsiniz. 

Yay ve yükselen yay burçları: Haftaya koşturmalı bol konuşmalı başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde konuşmalar gereğinden fazla büyüyebilir. Ödemeler, kredi, nafaka gibi konularda gecikme, ertelenme söz konusu olabilir. Mayıs ayına kadar aile içerinde sağlık, hastalık gibi konular gündeme gelebilir. Hobilerinizi işe dönüştürme vakti... 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu:  Haftaya sağlık konularında başlıyorsunuz. Rutinlerinizi değiştirebilirsiniz. İlişkilerinizde ciddi konuşmalar sinirlenmenize sebep olabilir. aile içerisindeki sorunlar gereksiz yere büyüyebilir.Yeni yatırımlar toprak arsa konularında yeni gelişmler olabilir. 

Kova ve yükselen kova burcu: Haftaya aşk konuşmalarıyla başlarken , hafta ortalarına doğru yakın akrabalarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İş alanlarında değişimler ve yeni tekliflerin geleceği hafta olabilir. Araç alım – satımı yapabilirsiniz. Kardeşleriniz yeni işlere başlayabilir. 

Balık ve yükselen balık: Hafta aile yuva konularında başlıyorsunuz. Aile içerinde maddi konular, yatırımlar ve yeni girişimlerle ilgili  fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yeni sürpriz ortaklıklar ilişkiler de ani gelişmeler olabilir. Mümkünse bu hafta büyük konuşmalar yapmamalı. Hafta ortasında partnerinizle yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.  
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Çilem Beyaz Arşivi