Konuşanlar 133. bölüm emziren Ilhan Kınta kimdir? Instagram hesabı nedir?

Konuşanlar 133. bölüm emziren Ilhan Kınta kimdir? Instagram hesabı nedir?
Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar, 9 Şubat 2024 Cuma günü 133. bölümü ile seyircilerin karşısına çıktı. Bölüme damga vuranlar arasında İlhan da vardı. Peki, Konuşanlar 133. bölüm emziren Ilhan Kınta kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni haftada da EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara tanıklık edilen fenomen programda bu haftaya damga vuranlar arasında İlhan Kınta da bulunuyor. Kendisi ile ilgili detaylar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Fragman yayınlandıktan sonra çok sayıda sorgulanan genç konuşanla ilgili detayları burada okuyabilirsiniz. Peki, Konuşanlar 133. bölüm emziren Ilhan Kınta kimdir? Instagram hesabı nedir? İşte tüm bilgiler...

Konuşanlar İlhan Kınta kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'ın en çok isimlerinden biri olan İlhan Kınta, vücuduna verdiği önemle ön plana çıktı. Genç bir konuşanı emzirme isteği ise herkesi güldürdü. Kendisi Denizli'de yaşıyor. Adıyla açtığı spor salonu vardır ve burada müşterilerine hizmet vermektedir. 31 yaşında. Antrenörlük yapıyor. Daha önce futbol da oynadı. Instagram'da 2 binden fazla takipçisi vardır. @ilhankintaik adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.