Yemekteyiz İclal Aslan kimdir? Kaç yaşında ve mesleği nedir

Yemekteyiz İclal Aslan kimdir? Kaç yaşında ve mesleği nedir
Yemekteyiz'in dördüncü günkü yarışmacısı İclal Aslan oldu. Programın iddialı isimlerinden İclal Aslan kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir.

Bir süredir yeni bölümleri yayınlanmayan Yemekteyiz'in başlayan heyecanında dördüncü günün ismi İclal Aslan oldu. Tecrübeli bir aday daha karşımıza çıktı ve yemekleri merak ediliyor. Programı izleyenler de İclal Aslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve mesleği nedir gibi sorular sormaya başladı. Detayları sizler için hazırladık.

Yemekteyiz İclal Aslan kimdir?
Yemekteyiz'in dördüncü gün yarışmacısı oldu. Esnaflık yapan İclal Aslan ile ilgili tüm detaylar kendi gününnde belli olacak. Aslen Şanlıurfalı İclal Hanım bakalım haftayı nasıl bitirecek.



yemekteyiz dimitra içyüz kimdir

yemekteyiz gökçe güler kimdir

yemekteyiz iclal aslan kimdir

yemekteyiz yılmaz kardaş kimdir

hasan mert tüysüz kimdir

İclal Aslan hangi yemekleri hazırladı?
TV8'de yarışmaya başlayan İclal Aslan'ın menüsü haberimizde olacak.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum