Dünyaca ünlü akıllı telefon markası logo değiştirdi!

Dünyaca ünlü akıllı telefon markası logo değiştirdi!
Ünlü akıllı telefon üreticisi kısa bir süre önce sessiz sedasız logo değişikliğine gitti...

İmaj önemli bir faktördür ve markalar, zamana ayak uydurmak ve görünümlerini yenilemek için sıklıkla logo değiştirirler. Sektörden bağımsız olarak, bu yenilikler genellikle başarılıdır ve diğer şirketler için büyük bir ilham kaynağıdır. Akıllı telefonlar da dahil olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren bir üretim teknolojisi şirketi, geçtiğimiz günlerde logosunu değiştirme kararı aldı.

OPPO logo değiştirme kararı aldı

OPPO geçtiğimiz günlerde sessizce logosunu değiştirdi. Çinli akıllı telefon üreticisi mavi ekran logosuna veda edince günümüz standartlarını karşılayan daha sade bir siyah ekran logosu kullanmaya başladılar.

Bu değişiklik, OPPO'nun Çince internet sitesinin kullanıcıları tarafından fark edilirken, kısa sürede şirketin resmi TikTok hesabına tescillendi. Şirket, logo değişikliğinin daha sofistike ve modern bir marka imajını şekillendirmeyi hedeflediğini açıklarken, yeşil rengin markanın önemli bir parçası olmasını da sağladı.

oppo-1.jpeg

Sadece web sitesi değil tüm logolar değişikliğe uğrayacak

Sadece web sitesi ile sınırlı kalmayıp, bazı kullanıcıların yeni şirket logosunu fiziki mağazalarda da görmeye başladıklarını söylemesi, ilgili değişikliğin zamanında, kapsamlı ve kademeli olarak yapılacağının en büyük işareti olarak gözüküyor.

Tabii burada önemli bir detaydan bahsetmekte fayda var. Çünkü yeşil zemin üzerine logolar uzun süredir şirketin pazarlama stratejisinde önemli bir rol oynamıyor. Örneğin, Reno10 Pro'nun mor varyantında kutu üzerinde mor renkli Oppo kelimesi bulunurken, Find X6 Pro kutusunun üzerinde gümüş renkli bir logo bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.