Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat puanları! Müjgan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat puanları! Müjgan kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına nokta koyuyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün Müjgan yarışacak. Peki, Müjgan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat puanları haberimizde.

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetin televizyonlara taşındığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sonlanıyor. En yüksek puan alanın 75 bin lirayı kazanacağı programda marifetlerini sergileyecek isim Müjgan olarak açıklandı. Kendisi bugüne kadar rakiplerinin beğenmediği menüleriyle ön plana çıkan güzel yarışmacının performansı merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Müjgan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat puanları haberimizde yer almaktadır.

Elma skandalı yaşanacak!

Bugün rakiplerini geride bırakmak amacında olan Müjgan, karşısında elma yenmesi karşılığında rakibi Candan'a hamlede bulundu. Uyarı üzerine uyarı yapmasına rağmen Candan'ın sürekli yeşil elma yemesi dikkat çekti ve tepki topladı. Zuhal Topal'ın da buna rağmen sessiz kalması eleştirildi.

Müjgan kaç puan aldı?

Yeni bölümde önce alışverişe çıkıp ardından da mutfağa girecek olan Müjgan, marifetlerini deneyimiyle birleştirmek ve 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yapmak ve mümkün oldukça sakin kalmak zorunda. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.