Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Ocak Puanları! Gökçe kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Ocak Puanları! Gökçe kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredile yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bugün yarışacak isim ise Gökçe Arslan oldu. Peki, Gökçe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Ocak Salı puanları burada.

Her bölümüyle milyonların karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün Fatma'nın açılış yaptığı programda bugün marifetlerini sergileyecek isim ise Gökçe olarak açıklandı ve kendisinin performansı merakla bekleniyor. Özellikle En Hamarat Benim sonrasındaki birinciliği sonrasında kendisini burada kanıtlayıp kanıtlayamayacağı herkesi sabırsızlandırıyor. Peki, Peki, Gökçe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Ocak Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Ağlayarak gitmek istedi

Bugün kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak olan Gökçe, Fatma'nın gazabına uğradı. Önce etin kasap tarafından kesilmesine takan rakibi karşısında demoralize olan genç yarışmacı, salatayı unuttuğu hatırlatıldıktan sonra fragmanda ağlayarak yarışmak istemediğini söyledi. Fatma röportajda 1 veya 2 verebileceğini, karşısında eksik menü olduğunu dile getirdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kaç puan aldı?

Alışveriş sonrasında marifetlerini sergilemek üzere hünerlerini ortaya koyacak olan Gkçe'nin gün sonundaki durumu haftadaki kaderini belirleyecek. İddialı sözlerinin ardından yapacağı başlangıç ve günün nasıl tamamlayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Ocak puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.