Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Instagram hesabı

Zuhal  Topal'la Yemekteyiz Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Nedim de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu maratonda adını zirveye yazdırmak isteyen isimler arasında Nedim de bulunuyor. Dünyanın birçok yerinde gördüğü yemek kültürlerinin ardından bu kez marifetlerini sergileyecek deneyimi yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim Yavuz Varnalı kimdir? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim Yavuz Varnalı kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Nedim Yavuz Varnalı İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Berlin Teknik Üniversitesi (Technische Universität Berlin) mezunu olarak eğitim hayatını tamamladı. Yurt dışında pek çok ülkeye gitti. Sosyal be cana yakın bir yapısı var. Kendine güveniyor ve birincilik elde edeceğinden oldukça emin. Instagram hesabı @nedimsways'tır.

23j43hkj4h3j24jh3k.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim Yavuz Varnalı kimdir?

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.