Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Mart puanları! Damla kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Mart puanları! Damla kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği programda bugün Damla yarışacak. İşte detaylar...

Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Yemekteyiz'de yeni hafta tüm heyecanıyla devam ediyor. Pazartesi Handan ile başlayan ve ardından Ufuk ve Leyla ile devam eden programda bugün Damla kolları sıvayacak. Güzel yarışmacının performansı çok sayıda izleyici tarafından merakla bekleniyor ve herkesi sabırsızlandırıyor. Peki, Damla kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Dudak, tırnak, makyaj...

Bugün marifetlerini göstererek birincilik için yarışacak olan Damla, birçok hemcinsi gibi dudaklarındaki müdahaleden, tırnaklarından ve makyajlarından vurulmak istendi ancak yemeklerindeki lezzet genelde takdirle karşılandı. Bu da alacağı puanların nasıl şekilleneceği konusundaki beklentileri yükseltti.

Damla kaç puan aldı?

Murat, Ufuk, Handan ve Leyla'nın karşısında birincilik mücadelesi verip Zuhal Topal'ın memnuniyetini kazanmak amacında. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 5 Mart puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.