Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mart puanları! Ufuk kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mart puanları! Ufuk kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bugünkü yarışmacı ise Ufuk. Peki, Ufuk kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mart puanları haberimizde.

Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşarak birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün Handan'ın yemeklerini hazırlayarak menüsünü oluşturduğu ilk günün ardından bugün de Ufuk hamaratlığını konuşturacak ve ardından kendisine verilen puanlarla kaderini belirleyecek. Peki, Ufuk kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 5 Mart puanları haberimizde.

Kalori, protein, kilo...

Bugün kendisine verilen sürede birinci olabilmek adına mücadele edecek olan Ufuk, yemeklerin değerleri üzerinden rakiplerini tavlamaya çalışacak ancak yorumlar oldukça sert. Portakal suyuna ayrıca su eklemesi de karşılık bulmadı. Börekteki yağ ve hamurun da fazla olması yine rakibi Damla'dan geçer not alamadı. En son ise profiterol için belirlediği kalori hesabı herkesi şaşırttı.

Ufuk kaç puan aldı?

Murat, Damla, Handan ve Leyla'nın karşısında birincilik mücadelesi verip Zuhal Topal'ın memnuniyetini kazanmak amacında. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 5 Mart puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.