Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ufuk (4-8 Mart) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ufuk (4-8 Mart) kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Ufuk da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ufuk (4-8 Mart) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği ve birincilik için ter dökeceği programa katılan isimler arasında Ufuk da bulunuyor ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ufuk (4-8 Mart) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ufuk kimdir?

Leyla, Damla, Handan ve Murat'ın karşısında 112. hafta yarışmacısı olarak yarışıp birinciliği elde etmek isteyen Ufuk, yemeklerini kalori değerlerine göre ayarlayacağını söyledi. Ardından içeceğe su katması çok konuşuldu. Zuhal Topal'ın uyarısı sonrası ise "İnternette o değerleri veren arkadaşa buradan selamımı söylüyorum" tepkisinde bulundu. Bir diğer erkek yarışmacı Murat ile sıkça karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Özel hayatına dair detaylar belli olduktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı bilinmemektedir.

m234hjk23hjk.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ufuk kimdir?

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.