Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (4-8 Mart) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (4-8 Mart) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Katılan beş yarışmacıdan biri de Leyla. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor.

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesine sahne olan programda gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Leyla olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (4-8 Mart) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alamktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (4-8 Mart) kimdir?

Bugünden itibaren Damla, Leyla, Murat ve Ufuk'un karşısında 75 bin liralık ödülü kazanabilmek adına rekabete girecek olan Leyla, rakiplerini komaya sokacağını söylediği etiyle bir hayli iddialı. Handan'ın kıyafetine yaptığı yorum ise olay olacak gibi görünüyor. Zuhal Topal da şaşırdığı anlar da ekranlara geldi. Özel hayatına dair bilgiler açıklandıktan sonra haberimizde yer almaktadır. Instagram hesabı ise bilinmektedir.

kl2j342h3j4-kjh32h4j3k-2k.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (4-8 Mart) kimdir?

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.