Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor ve yarışmacılar belirlendi. Onladan biri de Handan. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacıları açıklandı. Birbirinden iddialı isimler arasında Handan da bulunuyor ve kendisi hakkında internette çok sayıda araştırmalarda bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerinin karşısına çıkarak birincilik için ter dökecek Handan, haftanın da açılışını gerçekleştirecek. İlk gün yarışmacısı olduğu açıklanan güzel isim, kendine çok güveniyor. Aşçı ve güzellik uzmanıyla aynı anda yarışmanın kendisi adına kötü bir şans olduğunu söyledi. Dili de oldukça sert ve zaman zaman dişini gösterebileceğini ortaya koydu. Akrep kadınının her şeyi başarabileceğini ve ödülün sahibi olacağını dile getirdi. Özel hayatına dair detaylar belli olduktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı bilinmemektedir.

k2l3j4kl23jl4jlk32l.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Handan

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.