Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat Çarşamba puanları | Bilge Öğüt kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat Çarşamba puanları | Bilge Öğüt kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu rekabette bugün Bilge Öğüt yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat Çarşamba puanları haberimizde görüntülenebilmektedir. Peki, Bilge Öğüt kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftnaın üçüncü günü başlıyor. Bugüne kadar Maysa ve Mehmet'in yarıştığı zorlu rekabette bugün Bilge Öğüt performansını sergileyecek. İlk andan itibaren Zeynep Billur Uludağ ile girdiği düellolarla dikkat çekmeyi başaran güzel yarışmacı bugün de rakibinin diline düşecek gibi gözüküyor. Bu anlarda soğukkanlı kalması ve kendine hakim olması gerekiyor. Çünkü aynı zamanda yemek de yapacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Şubat Çarşamba puanları haberimizde görüntülenebilmektedir. Peki, Bilge Öğüt kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Öğüt kimdir?

Bilge Öğüt, satış temsilcisi. Aslen Artvin Hopalı olan yarışmacı 29 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. El lezzetine çok güvenen Bilge hanım boş vakitlerinde gezmeyi çok seviyor. Bilge Öğüt yemeklerini sonuna kadar savunacağını söylüyor. Sinirlenince duygularını saklayamayan Bilge hanım eleştirilere nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Daha önce de Yemekteyiz'de yarışan güzel yarışmacı, 14-18 Ekim 2019 haftasında hünerlerini sergilemişti.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Öğüt menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Bilge Öğüt hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Bilge Öğüt'e kim kaç puan verdi?

Zeynep:
Mehmet:
Maysa:
Oğuz:


 

zeynep billur uludağ


'Gelsin iş vereceğim'

Yarışmacılara 2.5 saatlik süre verilen formatta zaman zaman yemeklerin yetiştirilmediğine şahitlik edilmişti. Menüyü gören ve vasat olduğunu dile getiren Zeynep Billur Uludağ, rakibini adeta topa tuttu. 'Eğer bu menüyü de yetiştiremezse gelsin benim evimde çalışsın. Ona iş veriyorum' dedi. Bu sözlerin ardından Bilge'nin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu ama masada bir bomba daha patladı.

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.