Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Şubat Cuma puanları | Ayşegül Saraç kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Şubat Cuma puanları | Ayşegül Saraç kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının mücadelesine sahne olan zorlu martatonun son yarışmacısı Ayşegül Saraç oldu. Final etabındaki performansıyla birinciliği elde etmek isteyen güzel yarışmacının hangi yemeklerle rakiplerinin karşısına çıkacağı merak konusu. Peki, Ayşegül Saraç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Şubat Cuma puanları haberimizde.

Birbirinden iddialı beş yarışmacının yemekleri ile kıyasıya mücadele verdiği zorl rekabette bir hafta daha sona eriyor. Pazartesiden bu yana süren zorlu mücadelede ilk gün Deniz Ağdaş yarışmıştı. Güzel yarışmacının ardından bu kez Eda Demircan mutfağa girerek kolları sıvayarak işe koyulmuştu. Haftanın ortasına gelindiğinde haftanın iki yarışmacısından biri olan Murat Uzan rakiplerinden puanlarını almıştı Dün de İtalyan şef Gio, birincilik adına hünerlerini sergiledi. Birinciliğin belirleneceği final etabından önce de Ayşegül Saraç yarışacak. Peki, Ayşegül Saraç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Şubat Cuma puanları haberimizde.



 

Şampiyon belirleniyor

Bugün konuk olunacak evde bir şampiyon açıklanacak. İlk günden son ana kadar gerçekleşen mücadelede alınan puanların ardından Zuhal Topal'in ekledikleriyle birlikte 15 bin lirayı alacak isim merak konusu. Her anında lezzet savaşına sahne olan programda Ayşegül Saraç, yemekleri ve sofrasıyla eleştirilerin hedefi haline geldi ama iddiası da yüksek derecede devam ediyor.


 

Ayşegül Saraç (4 Şubat Cuma Yarışmacısı) kimdir?

  • Aslen Samsunlu
  • Babası Aşçı
  • Hijyene dikkat ediyor
  • Yemek firmasında üretim müdürü olarka çalıştı
  • İstanbul da yaşıyor
  • Yemeğin sunumuna çok dikkat ediyor
  • Otoriter biri
  • Kendisine çok güveniyor



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşegül Saraç'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ayşegül Saraç'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Ayşegül Saraç'ın kim kaç puan verdi?

Murat:
Eda:
Gio:
Deniz:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.