Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Şubat Çarşamba puanları | Nuray Aruz Tayfur kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Şubat Çarşamba puanları | Nuray Aruz Tayfur kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu rekabetin yeni bölümünde Nuray Aruz Tayfur yarışacak ve ardından kendisini rakipleri puanlayacak. Cuma günü birinciliği hedefleyen genç yarışmacı başarılı olabilmek adına milyonlara kendini ispat etmek zorunda. Peki, Nuray Aruz Tayfur kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Şubat Çarşamba puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün de TV8'de yeni bölümüyle yayınlanıyor. Pazartesiden bu yana gerçekleşen maratonun ilk gününde Naim Akman, dün ise Simge Karakoç yarışmıştı. Bugün ise sıra Nuray  Aruz Tayfur'a geldi. Kendisine verilen sürede 15 bin lirayı alabilmek adına mutfağa girecek olan genç yarışmacı, menüsündeki lezzetleri en iyi şekilde rakiplerine çıkartmaya çalışacak. Ayrıca Zuhal Topal'ın da yer alacağı masadan en yüksek puanla ayrılıp cuma gününde kendisine avantaj sağlamak amacında. Peki, Nuray Aruz Tayfur kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Şubat Çarşamba puanları haberimizde.


 

Nuray Aruz Tayfur (9 Şubat Çarşamba Yarışmacısı)

  • 30 yaşında
  • Aslen Ağrılı
  • 11 yıllık evli
  • Kocaeli Karamürsel de büyüdü
  • Mesleği makyöz
  • 4 çocuk annesi
  • İstanbul da yaşıyor
  • Dobra biri
  • Açık sözlü
  • Kendisine güveni tam

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray
 

'Ben bunu yapmayı bilmiyorum'

Bugün yayınlanacak olan bölümde hünerlerini sergileyecek olan Nuray Aruz Tayfur, fırınının azizliğine uğradı. Profiterolün de kıvamını tutturamayarak büyük şok yaşattı. Bir yemeği için de 'Ben bunu zaten yapmayı bilmiyorum. İzleyicilere bunu burdan söylüyorum' çıkışında bulundu. Suzan Öztürk'ün bebe maması gibi yorumuyla soğuk duş etkisi yarattığı bölümde Simge Karakoç da 'Evde yemekleri siz mi yapıyorsunuz? Emin misiniz?' sorularını sordu. Nuray Hanım; 'Herkes gibi evimde hizmetçim yok' çıkışında bulundu.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray Aruz Tayfur'un menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Nuray Aruz Tayfur hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Nuray Aruz Tayfur'a kim kaç puan verdi?

Suzan:
Simge:
Naim:
Bilgehan:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.