Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

25 Şubat 2023 Cumartesi Burç Yorumları

KOÇ BURCU
Artık kesinlikle ortakların veya yakın arkadaşların tam desteğine, iyi niyetine ve işbirliğine ihtiyacınız var. Bu tavsiye, kişisel işleriniz için olduğu kadar işteki hırslarınız için de geçerlidir. Aslında en iyi destek çok çok uzak yerlerden gelebilir.


BOĞA
Altı gezegen size desteklerini ve yardımlarını sunuyor. Yani bu olumlu bir dönem olmalı. Zorluklarla karşılaşırsanız, bu, bir şekilde kökten yanlış bir şey yaptığınızı ve birçok kişisel avantajınızdan en iyi şekilde yararlanamadığınızı gösteren bir mesajdır.


İKİZLER
Yıldız falınızda kuzey düğümü olarak bilinen az bilinen bir nokta var. Bu faktör artık gizli meselelerden ve sağduyulu bağlantılardan iyi talihin artmasından sorumlu olacaktır. En yakın aile ilişkilerinizde de size yol gösterecektir.


YENGEÇ
Aile üyeleri beklenmedik durumlarda bir araya geldiğinden, hafif bir duygusal stres olabilir. Bu işe karışmak ya da onlar onu savuştururken bir tarafta durmak konusunda tamamen özgür bir seçiminiz var. Seçim, her zamanki gibi, sizin ve yalnızca sizin.


ASLAN
Mars, güneş burcunuzun finans sektörünü hâlâ çalkalıyor, bu nedenle yarıda kaldıysanız veya mali bir konu beklediğinizden daha maliyetliyse şikayet etmeyin. Durum yakında daha istikrarlı hale gelecek ve büyük bir başarıyı kurtarmanıza olanak tanıyacak.


BAŞAK
Umarım yapbozun birçok parçası şimdi yerine oturacaktır. Son birkaç haftadır yeterince sıkı çalıştınız ve yolunuza çıkan her bir iyi şans tamamen hak edilmiş olacak. Bir finansal teklifi kontrol etmeye devam edin.


TERAZİ
Sosyal yıldızlar, esas olarak Merkür, Venüs ve Mars'ın devam eden çeşitli ve yararlı hizalanmaları sayesinde idealdir. İşlemleri ve sözleşmeleri sonuçlandırmak veya sosyal son teslim tarihlerini karşılamak için çok az baskı vardır, bu nedenle kendi hızınızı belirleyebilir ve buna bağlı kalabilirsiniz.


AKREP
Aşılması gereken duygusal engeller ve yerlerine konulması gereken bireyler var. Ancak, resmin tamamını bilmiyorsunuz ve biraz hoşgörü ve alçakgönüllülük yanlış olmaz. Şu anda en olası görünen şey, o sırada öyle görünmese bile, bir partneri iyi niyetli olduğunuza ikna edebilecek olmanızdır.


YAY
Muhtemelen geçmişte o kadar çok şiddetlenme ile karşılaştınız ki, artık hiçbir şey sizi şaşırtamaz. Dinlendirici bir hafta sonu planlamalısınız, özellikle de profesyonel savaşlardan iyileşiyorsanız. Sorunlu kaşınızı yatıştırmak için elinizden gelen her yolu bulun.

OĞLAK
Sırf diğer insanlar her zamankinden daha mutlu göründükleri için mevcut ortaklık sorunları hakkında kayıtsız kalmak son derece akıllıca olmaz. Şimdi, uzun süredir devam eden birkaç zorluğu ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Dikkat edin, bazı gerçekler hala gizli olsa da nihai bir çözüm olmayabilir.

KOVA
Doğanız gereği dışa dönük bir insan olsanız da, koşullar sizi biraz ketum, mahrem bir ruh haline dönüştürdü. Diğer insanların otomatik olarak kişisel işlerinize müdahale etme hakları yoktur - öyleyse neden izin versinler? Kendiniz için gerçekten önemli olanı korurken, onlara biraz rahatlık vermek için muhtemelen en iyisini yaparsınız.


BALIK
Jüpiter şimdi sizi daha disiplinli ve kararlı olmaya teşvik eden bir pozisyon alıyor. Hayallerinize ulaşmak istiyorsunuz, ancak bunun için sonunda pratik ayrıntılarla uğraşmanız gerekiyor. Aslında, bu tür meselelerle başa çıkmakta genellikle sandığınızdan veya diğer insanların beklediğinden daha iyisinizdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi